Napsat recenzi

Jedním slovem HNUS!!!

Recenze hotelu Blue Lake Resort & Aquapark **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jeden velký průser!!!!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoje špinavé, neuklizene, nevytrene, neumyta koupelna, všude samá rez, prach, bordel na zemi, balkon nejde zamknout! Hmyz v posteli. Údržba pokoje na bodě mrazu! A když chcete vyměnit pokoj tak nechápou co je za problém! Uklízeči neví jak se uklízí! Dají jen toaletní papír a vodu!! Jen sama špína. Fuj hotel by potřeboval pořádnou deraterizaci!!!!!

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Strava otřesena! Restaurace páchne, jídlo celý týdne bylo stejné, žádný výběr, vše špinavé, mastné, jídlo není dobré zpracovano jak by mělo. Týden jsme jenom hladověli!!! Co se týče baru u hotelu po 23:00h vám nenalijou alkohol jediné za peníze...a tomu se říká all inclusive???!!! Je mi jenom z toho špatně! Pod 5* do Egypta nejezdit!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Nepotřebují luxus na pokoji, ale nějaké normální vybavení a hlavně čisto o nic víc mi tak nejde!!! Personál neochotný, uklízeči neuklizeli neznají ani vlastně co je úklid a čistota. Za studené pivo příplatek. Žádný výběr ničeho a už vůbec ne jídla! Pokud jim nedáte peníze navíc tak dostanete otřesný pokoj. Vše je v hotelu špatně úplně vše!!! Personál neochotný, věčně naštvaný že po nich něco chtece a stejně se toho nedočkáte.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž byla opravdu suprova, more báječné, čisté, teploucke a krásné.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu co se týče zeleně zahrady, tak opravdu krásné, ale jinak rozestavěné hotely, smrad z odpadu a výkalů. Cesta na večeři a chuť vás přejde.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkový dojem. Naprosto totální průser! Špína na pokoji, špína v okolí hotelu, na WC v hotelu výkaly i mimo záchod, smrad, nepořádek. Sami Arabové, kteří jsou zlí, vše jim vadí i zábava. Jsou to velice špinaví lidé, kterým přijde tohle naprosto normální. Bylo mi z celého hotelu špatně i z těch lidí. Špína, smrad, neuklizene pokoje, strava natolik špatná, že jsme jenom hladověli a přivezli si zdravotní problémy.

Opravdu tento hotel nedoporučuji pokud nechcete vaši dovolenou prožít jako nejhorší noční můru!!! Ty 4 hvězdy by jim měli zrušit. Hotel bych hodnotila jako -5 hvězd!!! Jediné co je opravdu na tom dobré je pláž a moře. To je jediné jinak vše je průser a vše je hodně ale hodně špatně. S lidma kterýma jsme se tam potkali tak s nám a souhlasili a jsou nadměrné zklamání! Poprvé co jsme se s mužem těšili z dovolené domů! Zlatá naše česká republika, naše jídlo, naše prostředí a to čisto!!! Pokud nechtece skončit na infekčním tak se tomuto hotelu opravdu vyhněte!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Švec: Souhlas s komentářem. - 16. 8. 2022 14:49

V tomto hotelu jsem byl ubytován 8-15.8.2022. Personál byl milý. Jídlo i když bylo jednotvárné se při troše dobré vůle dalo jíst, ale hnus, který tam předvádí ubytované místní obyvatelstvo, kterého tam bylo cca. 80% je na zvracení. Např. exkrementy v bazénech i v moři. Když je ubytují vedle vašeho pokoje, nevyspíte se. Pijete z 1,5 deci plastových kelímků a polévku jíte plastovými minilžičkami, pokud jsou tedy talíře. WC štětku na pokojích nenajdete. Má ji uklížeč nahoře na úklidovém vozíku nad čistými ručníky a lahvemi s vodou. Majitele CK, který nabízí tento hotel bych tam ubytoval. Druhý den by hotel zmizel z nabídky CK. reagovat

Maya: Právě tu jsme a musím souhlasit - 4. 9. 2022 23:18

Souhlasím se vším co paní popisuje . Máme dva dny do odjezdu domu a už se nemůžeme dočkat. Totální noční můra tento resort. Pokud můžete, vyhněte se mu. Neposlala bych sem ani svého největšího nepřítele ale poslala bych sem ředitele cestovky alespoň na jednu noc. Pak by tento hotel zmizel z nabídky reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání