Napsat recenzi

dovolená

Recenze hotelu Blue Lake Resort & Aquapark **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 222x
Recenze se líbila: 208 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Předem bych Vám chtěl poděkovat za vydařenou dovolenou .Nejsem náročný jezdím s karavanem a díky utrženému vazu to neslo jezdím s 14 letou vnučkou. Delegát fungoval až 18.30 jinak nešlo se skontaktovat. Bylo to na 15 dnů od 3 do 17 ať jsem počítal jak chťel tak to nevycházelo odlet zMošnova 3 ve 23:45 to znamená že den má 15 minut let spožden o 2a pul hodiny to znamená 2 den v nechci to napsat sprostě takže žádných 15 ale 13 dnů.Vůbec největší hrůza nastala při sednutí do Airbusu mám skoro 190 takže asi 3 hodiny jsem stál u WCa otvíral klientů dvéře pohoda.Akorát letuškám jsem připadal trochu jiný.Jestli to půjde tak příščí rok bych to skusil s váma znovu ale asi trochu pozdější termín to horko bylo opravdu veliké. Faraona jsem dostal 5den ale byl celkově iteligentní ráno a večer to se mně vystříklo a byl celý den klid žádný problém.Tak Vám přeji mnoho úspěchů v podnikání a s pozdravem čest práci někdy příšče.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ubytování na celkově dobré úrovni nebylo co vytknout uklid proveden velmi dobře povlečení vymněneno každý den usměvavý vstřícný člověk. Vnučka byla u vytržení co dokázal vykouzlit z osušek a ručníků

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Stravováni je jiné než jsme zvyklí a v takovém sortymentu si může vybrat určitě každý. Každý si najde co mu chutná.Pro to množství strávníku ta organizace klobouk dolů.Je velmi zarážející jak se chovají zahalení turisté k jidlu nabere vrchovatý talíř ochutná nechá stát a jde pro další.Pokud jsou kuřata tak kosti hážou na ubrus nebo na zem o dětech které nosí haldy zákusků které nejí .Nikdo s perzonálu jim nic neřekne je to jiná kultůra.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení a služby vůbec žádný problém jakoukoliv připomínku na recepce vyřešili okamžitě.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláže zametané celkově čísté lehátek nadbytek žádný problém Moře nebylo moc čisté v rezortu je to umělá zátoka voda se moc neobměňuje. Kdo chtěl tak zašel dále na molo a moře čisté ryby i korály. Je to trochu chyba že jake koliv plavání končí v 18hod. jak v moři tak v bazénech .Plavání v bazénu kde po okraji se baví 50 zahalených žen je taky silný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu nemůžu hodnotit měli jsme vše takže nikde jsme nešli . V rezortu je spousta perzonálu kteři se neustále starají o čistotu takže nedopalek cigarety na zemi neexistuje.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkově hezká dovolená bez problémů . Dosti velkou chybu vidím v uzavirání bazénu a moře v 18.00 člověk po tom vedru by si rád zaplaval ale bohužel mají to tak nastavené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 37
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání