Napsat recenzi

slunce, voda a pohoda

Recenze hotelu Blend Club Aqua Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 1 013x
Recenze se líbila: 105 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naše dovolená

Ubytování  průměrně (3/5)

Dle možností při takovém množství lidí, a v období covidu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Byl dost velký výběr, dalo se vybrat, je to jiná země, nelze požadovat knedlo, zelo, vepřo. Jídelny byly odděleny pro nás a arabské turisty. Myslím, že je to dobré řešení, každý máme jinou kulturu a tím je pro všechny pohoda..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení pokoje byla dobrá, starší nábytek, ale šlo o přespání, úklid provádí muži. Pokud byl problém byli ochotni a vždy závadu odstranili.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Velká škoda, že není přístup na otevřené moře. Zátoka u hotelu je malá, hlavně pro takové množství lidí.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Před vstupem do hotelu je komunikace, podle ní jsou obchody, staví se chodníky apod. Hotel od moře je zaneřáděn. Od vedlejšího hotelu, který asi není funkční, jsou po celém plotě nalétané pet. lahve a jiný komunální odpad. Kazí to vzhled a i ze zdravotního pohledu by se s tím mělo něco udělat

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Mé shrnutí, jedu k moři za sluncem a vodou. Nebudu řešit jak co vypadá. Většinu dne trávíme u moře , nebo na cestách. Na přespání stačí, prádlo, čisté. Z jidla se dá vybrat. Toalety celý den uklizené. Bufet u moře perfektní. Určitě sem pojedeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání