Napsat recenzi

očekávání velké, zklamání ovšem taky!

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 568x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

po přečtení všech pro a proti jsem se s přítelkyní rozhodl pro dovolenou v tomto hotelu. jeden říkal děs, druhý zas že supr tak jsem čekal něco mezi tím. jediná věc ve které se recenze takřka shodovali bylo jídlo.

Ubytování  průměrně (3/5)

na to že jsme museli měnit pokoj, že objednanou manželskou postel jsme nedostali to šlo. problém byl v tom že na pokoji měj být údajně čajový a kávový set, nebyl. vodu nikdo nikdy nevzal novou. koupelna jakž takž, jen byl problém se studenou vodou. jaksi tekla jen teplá.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

katastrofa, čekal jsem jak si budeme doslova ''žrát''. pořád dokola ty stejný sračky. pod názvem hovězí maso dávají velbloudi, které je tuhé a bez chuti. V životě jsem nejedl tak suché a tvrdé kuře, které nebylo ani slané ani mastné. brambory nedovařený, ryba byla dobrá jediný den, jinak obyčejný pangas ve vajíčku to se na mě nezlobte, to je k smíchu! saláty bez chutě. kladně hodnotím snídaně, vždy čerstvé pečivo hlavně to sladké. ovoce se taky dalo jen jsem čekal větší exotický výběr např mango. navíc dle konverzací lidí na letišti to bylo ve všech hotelech stejně hnusný. na tom jsme se shodli skoro celý autobus lidi z česka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

recepce děs! namyšlení idioti co se jen šklebí a bez bakšiše nic neudělají. lidi co jsou níže jako třeba uklízeči a číšníci makali o 106 a úsměv celý den. co se týče delegáta o výletech nám řekl všechno ale když se nám rozbila klima neudělal vůbec nic a to sliboval jak stačí jen říct a už vše zařídí. po několika hodinách bez klimatizace jsem si musel problém vylítat sám. Ohledně výbavy hotelu POZOR cestovka nám slíbila a mám to i písemné, že máme 20 minut masáži, dle slov delegáta to prý už neplatí!!! ale i tak to tam exim má na webu vesele dál v nabídce!

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

pláž? tak už dle fotek je jasně vidět malinká laguna ale moře za molem je nádherné. jen po pár metrech jsou vidět první korály. čistota laguny nic moc, za molem super.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

nádherná zahrada, všude palmy, keře, fíky atd. jediný dvě věci mi hodně vadily, denně rozprašování DDT, borec si jen tak chodí v tričku a vůbec mu netankuje co vlastně dělá. druhá podobně hnusná věc je, že si ty jejich krásný zahrady každou noc zalívali vodou z hotelové kanalizace a vůně to rozhodně nebyla.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

jídlo děs, velké zklamání. pokoj když zavřu všecky očí tak dobrý. když jede klima a teče voda a funguje záchod na přespání stačí. delegát dle mě neschopný, nehnul ani prstem a to se dušoval jak jsme na dovolené, že stačí jen cokoliv říct a hned vše udělá. personál v hotelu celkově spíše podprůměrný. recepce děs, v kuchyni a jídelně ok, v hlavním baru děs. jo a zapomněl jsem dodat. když srovnám ostatní hotely, tak mě tady štvali všude šílený fronty ať jsem šel v kteroukoliv hodinu. chybělo období, talíře, sklenice.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání