Napsat recenzi

Normální dovolená

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 716x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel uvnitř hotel uvnitř
  • Asijská kuchyně bez poplatku a moc nám chutnalo. Asijská kuchyně bez poplatku a moc nám chutnalo.
  • malinká laguna s malinkou pláží malinká laguna s malinkou pláží

Čtu tady někdy až neskutečné recenze...a myslím že spousty lidí přehání...Ano po příletu jsem byla sklamaná nelíbil se mi jak hotel tak recepce ale uvnitř areálu už to vypadalo hezky ..zklamání bylo na pláží která vlastně nebyla jen malinká laguna spíše pro dětičky ale i na to jsme si zvykli když jsme museli chodit plavat z mola po schůdkách.Hotel je starší ale funguje.Personál ochotný a určitě nečeká na bakšiš jak zde někdo píše.Vy děláte jak když u nás v naší republice nedáváte spropitné v restauracích já žasnu co zde píšete.Každý normální člověk rád dá dolar nějakému zaměstnanci za služby jak už za uklid pokoje nebo za milé obsluhování nebo za cokoliv mě to problém nedělá protože všude každý dáváme nějaké spropitné skoro v každé zemi.Co se týče jídla jak někdo může psát že pořád to stejné ..to není pravda lítám do Egypta roky a všude máte převážně stejná jídla holt nečekejte vepřové máte na výber z masa které Egypt má a zde na výběr bylo jestli čekáte bůček nejezděte do Egypta.Bylo zde dost jídla dost pití zákusků spousty ovoce i zelenina nevím co čekáte chcete aby vám lítali pečení holuby do pusy?Zamyslete se trošku.Ano máte pravdu starší hotel ale není to taková hrůza dala bych mu tři hvězdy to ano ale dovolená se nám vyvedla a nikdo z nás z jedenácti lidí si nestěžoval.Kdo se chce potápět tak zde to není na potápění ale výlety jsou zde supr jako v jiných hotelech.Píšete o rusech že jich tam je plno my zažili zase samé čechy a upřímně za ty bych se styděla ne za rusy.To že lítá hodně rusů do Hurghády no a co nikdy jsem nezažila žádný problém a když někdo na dovolenou má peníze proč by neletěl.Vadí mi ty negativní reakce každý má právo vyjádřit názor ale rozhodně to není taková hrůza co píšete.Jak říkám hotel odpovídá spíše 3 hvězdám ale bylo čisto všude a na pokojích a to ocenuji na to já jsem háklivá na špínu ale zde žádná nebyla...je to obyčejnější hotel ale svůj učel odpočinkové dovolené splnil takže nikomu nedoporučuji nikoho neodrazuji je na každém zda sem hodlá letět...ale spíše než mladší lidi zde najdete rodiny s dětmi a starší lidi možná proto že hotel odpovídá čemu odpovídá..přeji všem klidnou ničím nezkaženou dovolenou kdekoliv v Egyptě pokud máte Egypt rádi.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování spokojenost čité pokoje to je pro mě důležité to že se čeká než vás ubytují to je ve všech hotelích převážně.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

starší hotel ale čisto personál ochotný žádná námitka...jooo lidičky je tu hodně komárů kdo má děti vemte si sebou do zásuvky elektický hubič jinak se děti udrbou..:)

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

pláž ..no upřímně to není pláž ale malinká laguna spíš pro děti to bylo pro mě velké zklamání a vstup do moře po molu také ale zvykli jsme si.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

je to v části El Mamsha a tam je krásně spousty krámků prostě hezké místo

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Ušlo to vše ..každopádně dávám 3 hvězdy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání