Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 1 053x
Recenze se líbila: 99 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Sem už rozhodně nikdy, nejslabší hotel, který jsme zažili!

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj jsme dostali po cca 3 hodinách od příjezdu a bohužel jsme jej museli měnit.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, pro rodinný pokoj skříň s dvěmi policemi opravdu nedostačující, úklid v celku v pořádku, personál hotelu až na recepci, kde byli spíše k pláči a rozhodně nedisponují ochotou.

Personál u barů, bazénů a na pláži, byl super.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel nás velice zklamal, protože rozhodně neodpovídal 4*.

Pokoj jsme museli měnit a i ten, který měl být lepší, tak úklid hodně dlouho neviděl, vše jsme si sami utřeli, abychom si mohli vůbec vybalit.

Následující úklid, byl v pořádku až na to, že neznají mop na vytírání ...

Jídlo bylo velmi slabé, ve srovnání s jinými hotely až podprůměrné a to, že přijdete na večeři v 18:30, kdy večeře začínají a manažer Vás vyhodí, že až za půl hodiny, mi přišlo opravdu nevhodné, na to jak se prezentují.

K večeři, kterou máte na stejných papírových podložkách jako snídani dostanete nápoj v plastovém kelímku, tomu říkám opravdu luxusní stolování ...

Pokud řešíte problém, že Vám někdo z lehátka ukradne osušku, tak to nikoho na recepci nezajímá, ani pokud si vyžádáte kamerový záznam. Chtějí po Vás 100 dolarů za nevrácenou kartičku. Je to Váš problém a máte si ho sami vyřešit, nejspíše krádeží osušky jiným hostům.

Nejvíce mě pobavilo, když jsme se dozvěděli, že osušky kradou místní zaměstnanci, aby z Vás právě dostali další peníze.

O pláži a moři asi nic psát nemusím, to jsme čekali, naopak nás překvapilo hezké koupání z mola a krásně čistá voda.

Co musím naopak vyzdvyhnout byl animační tým. Naprosto skvělá parta, která dělala co mohla, jen kdyby jim tak management hotelu nepodkopával nohy časovými problémy - něco má začít ve 21hod a když Vás tam animátoři dostanou, tak čekáte další hodinu, protože se to teprve připravuje...

Bohužel v době naší návštěvy byl hotel plný místních a jejich chování asi ani popisovat nemusím...

Tento hotel rozhodně nikomu ze svých blízkých nedoporučím a určitě jej znovu nenavštívím, Za léta, která do Egypta létáme to byl nejslabší hotel, který jsme navštívili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ondřej: Recenze je lživá - 22. 5. 2022 14:07

V tomto hotelu právě jsem 22.5.2022 a téměř všechny informace v recenzi jsou lži. Pokuta za ztrátu ručníku je 200 egp, ne 100 usd, pití lze mít ve skle, jídlo si dává na talíře člověk sám, chování všech hostů co jsem zatím viděl je ok, pohoda. Co se týče pokoje tak manager úklidu při nastěhování sámi chodí a ptá se jestli je vše ok a všechny nedostatky jsou hned odstraněny, je to hrozně nespravedlivé protože zaměstnanci se hodně snaží. Tato recenze je zlo. reagovat

Nikola: Re: Recenze je lživá - 22. 5. 2022 16:54

Nemám důvod lhát, pokud bych tak chtěla činit, nepochválím vůbec nic, což se nestalo. 100 lidí, 100 názorů. To, že jste vy spokojeni, neznamená že jsou všichni spokojeni, nejspíš jste nezažili lepší hotel a nemáte tedy s čím srovnávat. Pro nás je Egypt srdeční záležitost a létáme tam už 20 let, takže opravdu srovnání máme a tento hotel nás prostě zklamal. Přeji Vám aby jste byli stále stejně nadšeni a užili si svou dovolenou :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání