Napsat recenzi

Klidně se sem vrátím.

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 580x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 29
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Východ slunce Východ slunce
  • Hlavní pláž. Hlavní pláž.
  • Na odpočívadla Na odpočívadla
  • Poslední odpočívadlo Poslední odpočívadlo
  • Na molu. Na molu.
  • Bazen z balkonu. Bazen z balkonu.
  • Hurgada po krupobití 27.10 Hurgada po krupobití 27.10
  • Výlet na ostrov Giftun. Výlet na ostrov Giftun.
  • Giftun Giftun
  • Giftun. Giftun.
  • Halowen. Halowen.
  • Snídaně., Snídaně.,
  • Uvítání před každým obědem a večeří. Uvítání před každým obědem a večeří.
  • Do pouště Do pouště
  • Nákupní středisko Nákupní středisko
  • Na terase Na terase
  • chobotnice chobotnice
  • U posledního odpočivadla. U posledního odpočivadla.
  • Západ slunce. Západ slunce.

Byl jsem v tomto hotelu v termínu 26.10-10.11.a v Egyptě po třinácté.Nepatřil k nejlepším ale ne také k nejhorším.Pod dojmem recenzí ,které byly velmi odlišné jsem odjížděl jsem se smíšenými pocity a s očekáváním.Některé negativní reakce vyvrátím v příslušných kolonkách.Já byl velmi spokojen.Stížnost na delegáta je neoprávněná,je ochotný a svoje povinosti plní v zájmu klientů.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ráno po příjezdu jsem byl okroužkován a byl mě přidělen pokoj.Když jsem zjistil že je v přízemí požádaj jsem o výměnu do 1.patra-bylo mě vyhověno-BEZ BAKŠIŠE(což bylo také uvedeno jako záporná kritika v jedné recenzi)a podotýkám,že jediný kdo po mě chtěl bakšiš, by obslužník WC na letišti!Byl jsem sám a nevyžadoval úklid každý den ale když jsem zjistil že je špinavá vana,trval jsem na tom aby ji umyli,což se stalo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Věděl jsem ,že jedu do čtyřhvězdičkového hotel,tak mě nepřekvapilo že budu pít z plastikových kelímků,což bylo také kritizováno(CHCETE SKLO?TAK ZVOLTE VÍCE HVĚZDIČEK!)ale víno jsem požadoval ve skle a opět bez problémů.Na jídlo si nemohu stěžovat ale opět vyvracím jednu kritiku,že něco bylo na příděl.Ano,když byla kachna,grilované kuře,kuřecí roláda nebo tuňák ,tak jsem dostal na talíř 2-3 kousky,ale když jsem šel po druhé,dostal jsem zase-ŽÁDNÝN PŘÍDĚL,ALE SNAHA ŠETŘIT!!!HLAVNĚ NA TĚCH,KTEŘÍ SI VEZMOU PLNÝ TALÍŘ A PŮLKU NECHAJÍ A JE JICH DOST!!!Je pravda že některé alkonápoje jsou šizeny vodou,proto piji jen Ouzo a Teqilu na kterých se míchání s vodou pozná.O dezertech jen to nejlepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak jednáte s personálem,tak jednají s Vámi,jen v Arabských zemích musíte být důslední,problém chtějte řešit hned Oni mají,na rozdíl od nás času dost.Co máte mít,na tom trvejte,budou si Vás vážit!Kdo si přečte dobře nabídku CK nemůže být překvapen.Mám tři umělé klouby a kvůli tomu nim a jejich funkci hodně chodím-i po schodech.po kritice výtahhů v tomto hotelu jsem vyzkošel výtahy v hlavní budově i obou křídlech hotelu-jsou normální,asi největším terčem kritiky bylo,že vnější dveře se sami neotevřou ale MUSÍME SI JE OTEVŘÍT!!!NO-to je tedy nedostatek,jako hrom.Přívětíví a mílí animátoři.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Prý-špinavá zátoka!Pokud půjde na písečné pláži do vody více lidí,tak moře se zakalí ale o 20 m dál je už čisté i pro neplavce.Pro vstup do vody u dalších dvou odpočívadel slouží schůdky.Jedna kritika byla-po zrezivělých schůdcích do moře-na nátěr působí mořská,slaná voda v rozsahu přílivu a odlivu-to by je museli natírat každý týden-stupně těchto žebříčků jsou omotány provazem-lehátek dost a moře úchvatné s rybami na dosah ruky.Doporučuji výlet na ostrov Giftun a do pouště(odpolední).

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V této části Hurgády jsou hotely na sebe nalepeny,tak nečekejte vycházku po břehu moře,odliv Rusů způsobil zavření nejen hotelů ale i krámků,ale na utracení peněz je jich dost.Doporučuji nákupy v Kleopatře a vedlejší arabský Market,také je blízko Carefour

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Na to,jak některé recenze jsou negativní jsem byl spokojen a uvažuji že se do toho hotelu ještě jednou vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání