Napsat recenzi

Klidné pohodová dovča

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 830x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Původně jsem neměla v úmyslu vůbec cokoliv psát,protože po přezkoumání recenzí před naším odjezdem do tohotu hotelu jsem nabyla dojmu,že se musí zákonnitě jednat o 2 různé hotely,a navíc by mě docela zajímalo v jakých podmínkách žijí doma Ti největší kritici úplně všeho.

Je to spíš reakce na předchozí recenzi Kimik,jak se obul do Sunny,jen se mi pořád honí hlavou jestli to není překlep a nemá tam být Komik.

Docela mě vadila narážka na otravně prodejce čehokoliv,ty kluci z toho žijou a věřte,že se jim nežije zrovna snadno,a navíc jestli se jim podaří cokoliv prodat,dostávájí pouze provizi z celkové částky.A navíc,když jim řeknete,že nemáte zájem cokoliv kupovat,nechávají Vás na pokoji,a jestli se u Vás příště zastaví,tak jen pro to aby Vás pozdravili a snažili se s Váma prohodit pár slov.A jestli i toto někomu vadí,měl by možná stravit svojí dovolenou v úplně jiném zařízení..........

Ubytování  průměrně (3/5)

Pásky jsme dostali asi do hodiny po příjezdu na hotel,mohli jsme hned využívat služeb bohužel čekali,ani bakšiš nezabral,byla jsme větší skupinka,ale na druhou stranu se čekání vyplatilo,pokoje jsme měli blízko sebe,všechny s výhledem na bazény a moře.

Pokoje všechny stejné,čistě uklizíno,denně výměna ručníku a osušek,denně voda na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stravování bez problému,snídaně jako na každém hotelu nejlepší část dne,obědy bez čekání a front,vzhledem k komu,že je možnost stravovat se na pláži, večeře se musíte trochu obrnit trpělivostí a nebo tam být jako jeden z prvních,a nebo je další možnost počkat až se napucne ta první vlna a pak se jít v klidu najíst.Jídlo bych za sebe hodnotila jako chutné,vyýběr z nějakolika druhů příloh a masa,podle mého může jeden z hotelů,kde se mu podařilo se přejíst ryb,které byly prý velice dobře upravovány.to nemohu posoudit,ryby nejím.

Opět se mi při psaní vrací kritika některých návťěvníku na jídlo,docela by mě zajímalo co tito lidé jedí doma.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jediné co bych hotelu vytkla je věčně nefungující klimatizace na recepci a lobby baru.

Občas chaoz v jídelně,kluci nestíhali,ať se snažili sebevíc,skutečně s tím nájezdem kobylek z Ruska je problém udržet nějaké dekorum,někteří se skutečně chovají jako dobytek.Kluci se snažili co to šlo,bar na pláži fungoval nejlépe,bez problému jsme jako jedni z mála dostávali všechno pití do skla,občas nám to přinesli až na lehátka,ve frontách jsme také nikdy čekat nemuseli.A přitom stačí milý úsměv,vlídné slovo a občas nějaký ten bakšiš nebo dáreček.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Uměle vytvořená laguna,při odlivu jí skoro celou projdete,na začátku hodně zkalená,není to to moříčko jak jsme zvyklý,ale když si dojdete nebo doplavete za ty uměle vytvořená mola,tam naleznete už to skutečné krásné čisté moříčko i s rybičkami a možností šnorchovat.Pláž velká,dostatek lehátek také díky uměle vytvořeným ostrůvkům spojenými moli,to pro ty,kteří nemají rádi písečné pláže,

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je umístěn v části Hrg. Zvaná Mam-ša,což je jedna z nejklidnější a nejudržovanějších částí,vhodné pro večerní procházky,spoustu opbchodu a restaurací,a jestli někdo říká,že tu jsou otravní prodejci tak to ještě nezažil chaoz na Sakkale.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nerada jezdíme s větším počtem lidí do hotelu,který neznáme, a když ještě ****napsal jednnoduší hotel,měla jsem trochu obavy,ale myslím,že naše dovča proběhla v naprostém klidu a spokojenosti všech účastníku zájezdu,myslím že každý si zde našel to,co ho nejvíce zaujalo,a nikdo nebyl potrestán Faraonovou pomstou.

Ano,určitě jsou zde lepší hotely,ale cenově na úplně jiné urovni.Tento hotel,za cenu kterou jsme zaplatili poskytuje nadstandartní služby,jako je třeba 24 hodin servis na baru,balená voda na pokoji,wifi zdarma / pro přetíženost stále padala/.

S klidným svědomím bych tento hotel doporučila svým známým a já sama bych se sem klidně znovu vrátila, i když celkový dojem skutečně kazí velké množstní nevychovaných bratří z Východu.Ale bohužel si nepomůžete je jich mnogo a jsou všude.

Jen pro informaci rusky se řekne dobytek - chuj, slušně je to vytáčí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání