Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu Alma Bay Resort & Aqua Park Sunrise (ex Grand Seas) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 681x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na ubytování jsem čekala cca 3 hodiny, bez nároku byť jen na pití, které nešlo po tak dlouhém letu se zpožděním ani zakoupit v hotelu.Počet lehátek u moře a bazénu nedostačující, kdo nešel v 5,30 ráno, ležel pouze na vlastní osušce. Další překvapení-po dobu celé dovolené probíhaly stavební práce na zhotovení pergoly vedle bazénu, v odpoledních hodinách se místo turistů v bazénu koupali pouze rackové, i když bazén byl i pro malé děti.Každodenní nálety trvaly cca. 1,5 hodiny. U moře, ani u bazénu žádné WC.

Hotel je vhodný pro vegetariány. Z nabídky sýrů 1 druh, uzeniny 2 druhy. Z ovoce pouze meloun a broskve a to pouze někdy. čeho bylo dostatek, byla minerální voda bez bublinek.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje každý den uklizené

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Popsala jsem v úvodu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál pracoval v rámci svých možností

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Nedostatek lehátek, nutno přivstat brzy ráno, jinak ležíte na vlastní osušce, WC nikde,

sprchy pouze při přechodu od moře k bazénu

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Odpovídající této zemi

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Příště si vyberu za ty peníze jiný hotel nebo destinaci, hotel je obsazen z 95% ruskou klientelou, která měla všechno hned, včetně obsluhy v jídelně a lehátek.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 53 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Andrea K.: Dovolená Egypt - hotel Grand Seas Hostmark - 1. 7. 2014 17:04

Dobrý den paní Vlasto, já se vrátila z tohoto hotelu 18. 6. 2014! Máte ve všem pravdu! Vy jste to měla asi i trochu horší, co se pláže týče, jelikož my jsme byly v termínu, kdy byl hotel podle mne poloprázdný! S jakou CK jste tam byla? My s *********! No, děs!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání