Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 695x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ze začátku nás zarazli to, že jsme na hotel přijeli o půl paté ráno, ale pokoj pro nás měli nejříve ve 14:00 hodin, takže tam člověk musí čekat. Na snídani jsme mohli jít od sedmi.

Na závěr nás pak zarazilo, že jsme pokoj museli odevzdat do 12:00 hodin, ale transfer na letiště násměl vyzvednout až v 17:00. Za příplatek 6 euro na osobu, nám pak naštěstí pásky nechali a mohli jsme si zajít i na oběd a nechat si ručníky, jinak pásku stříhají a nemáte už na nic nárok a nezbyde vám nic jiného než jen 5 hodin čekat.

JInak byla dovolená parádní, pokoj čistý, jídla i pití vždy dostetk, super animační i večení programy. Pláž a vlny bez chyby!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj byl čistý, děnně jsme dostali 4 balení vod - vždy ráno jsme tam pro uklizeči nechali 1 euro. Každý den jsme dostali čisté ručníky. Klimatizace fungovala dobře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Každý den si bylo z čeho vybrat. Na snídani vajíčka na různé způsoby, klobásky, palačinky, donuty, saláty, marmelády, kaše. Na oběd těstoviny, ryby, nějaké maso. Možnost jíst i u bazénu nebo na pláži, tam byli hranolky, pizza, hamburger nebo hot dog. A na večeři také vždy výběr ze spousty jídel, od těstovin až po maso. Spousta zákusků, salátů, příloh-prostě všeho! Na pití také všeho dostatek - limonády, džusy, pivo, jejich alkohol, víno a koktejly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu bylo sice trošku starší, ale bylo to v pohodě. Bazén velký, vždy člověk našel volné lehátko. Loby bar byl také velký a pohodlný.

Zaujal nás jejich systém na ručníky k vodě - dostali jsme na začátku pobytu kartu a tu jsme vždy vyměnili za čistý ručník - mohli jste si to takhle měnit kolikrát jsme chtěli. Takže žádné svoje ručníky k vodě nepotřebujete.

Každý večer byla nějaká zábava - kvíz, bingo, tance. Místní sisha byla vynikající - za 3 eura. Každý den probíhal i animační program - jak na pláži tak i u bazénu - vodní polo, aerobic, břišní tance atd.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž u našeho hotelu byla ze začátku kamenitá, ale dalo se to zvládnout i bez bot do vody. Doporučujeme ale rozhodně pláž u hotelu Jasmina - krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Od našeho hotelu cca 10 minut chůze. Lehátka jsme vždy nějaká anšli, a když už nebyli, tak tam byl vždy nějaký jejich pracovních a nějaká nám za malý úplatek sehnal. Stále nám tam za peníze nabízeli fresh džusy a nějaké limonády.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu odpovídá Egyptu. Mimo resort je celkem bordel, ale dá se to. Kousek od hotelu Senzi Mall - obchodní centrum, kde mají pevně dané ceny, takže nemusíte s nikým smlouvat - paráda!

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsme byli s dovolenou i hotelem spokojeni. Doporučujeme výlet na čtyřkolky a na ostrov Giftun - parádní šnorchlování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání