Napsat recenzi

Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný...!

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 312x
Recenze se líbila: 213 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd jsme kupovali v last minute, za ty peníze jsme dostali odpovídající kvalitu. Solidní ubytování, trochu slabší výběr jídel, úžasný byl akvapark v ceně, pláž také pěkná, i nějaké ty korály a spousta rybiček. I další služby odpovídající. Komu vadí Rusové, tak sem nejezděte, bylo jich tak 70%, spíš i víc.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel už zjevně není nejnovější, ale pořád je v solidním stavu. Největší nevýhodou byl malý pokoj, kde byly jen dvě postele šíře cca 110cm a mačkali jsme se tam čtyři (2 dospělí, dvě děti). Nakonec nejmladší spala na malém gaučíku a manželka se starší dcerou spolu..

Úklid spíš tak každý druhý den, doplňování vod na pokoji pravidelné.

Byli jsme spíše v odlehlejší části, ale i tak sem doléhal poměrně značný hluk - asi i díky netěsnícím dveřím na terasu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nejslabší bod, většinu pobytu stále to stejné, až ke konci začali trochu obměňovat. Ale to je bohužel v Egyptě celkem obvyklé. Na Středomoří (Španělsko, Řecko) Egypt prostě nemá. Zákusky výborné. Pití standard. Výhodou pobytu v prosinci bylo neobsazení celé kapacity hotelu, takže nebyly žádné delší fronty, v plné sezóně je to asi horší. Pro zpestření jsme chodili na obědy do plážové restaurace, kde měli i hranolky, pizzy, burgery..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

jsme si tam i jako dospělí hodně zábavy (jezdí se na gumových člunech, takže plavky si neprodřete). Pozor na to, že malé děti mohou jen do "hradu", na velké tobogány je nejspíš nepustí (mladší dceři je čerstvě 7 let, říkali jsme, že jí je 8 a s odřenýma ušima nám to procházelo, ale ofiko se tam může až od 10let.). Ale i jen v tom "hradu" se malé děti vyřádí, je poměrně rozsáhlý. Voda v akvaparku vyhřívaná a krásně teploučká

Krom toho jsme chodili hrát tenis a minigolf (oboje zdarma).

Animační programy jsme nevyužívali, ale vcelku se snažili.

Bowling a bruslení je za poplatek a nevyužili jsme..ale je to sranda, bruslařský stadion byl opravdu funkční..

hledali jsme dobré cesty v Hurghadě, našli jsme tohoto místního cestovního agenta optimalguide.com/Czech . Obdržel jsem to. nabídky jsou nejlepší+služba je vynikající. rezervovali jsme výlet do Orange Bay + parasailing. moc se nám to líbí!!!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pěkná, čistá, plážová obsluha fungovala bezvadně a ani se nevtírala, že by chtěli bakšiš. Přímo u hotelu Alibaba bez korálů, ale u vedlejšího sesterského Alladin se dalo

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Dobrá oblast a příjemné místo pro nakupování

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

vrátíme se

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání