Napsat recenzi

prima odpočinek

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 721x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Cestovali jsme s **** náš delegát byl milý, hezky se o nás staral. Do hotelu jsme přijeli ráno v sedm, dostali jsme snídani a ubytovali nás už kolem desáté. Recepčnímu jsme dali pět euro a dostali hezký slunečný pokoj přímo nad bazénem. S ubytováním jsme byli spokojení, s jídlem už to bylo horší. Stále se opakovala ta samá nabídka, kdo si ale počká na pozdnější večeři kolem deváté večer, která byla vždy v italské restauraci, vybere si určitě a bez davů lidí. Syn ocenil obědy buď u bazénu nebo u pláže, kde dělali každý den hranolky a hamburger nebo mleté maso na grilu. Kousek od hotelu je velké nákupní centrum Senzomall, dostanete se tam pěšky nebo taxíkem za babku. Kdo chce internet, ať si ho nekupuje v hotelu, ale právě v tomto nákupním centru třeba ve Vodafonu. Vyšel nás asi na čtyři stovky. V hotelu je jen drahý internetový koutek.

Líbil se nám bazén, s pláží už to bylo horší. Dopoledne hlava na hlavě. Lepší byla pláž u vedlejšího hotelu, kterou můžete navštěvovat.

Dovolená byla klidná, jediné, co nám tam docela vadilo, byli samí rusáci s neukázněnými uřvanými dětmi. Čechů tam bylo všeho všudy asi deset.

Odlétali jsme v sobotu v šest večer, ve tři odjížděli na letiště. Recepčního jsme ukecali, nechal nám pokoj do dvou a zadarmo a náramky také. Nic jsme neplatili. Jinak chtějí 35 dolarů za late check out.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

bez problémů.. nefungovala klimatizace, ale opravili ji hned

Strava a stravování  průměrně (4/5)

stále stejná jídla, davy lidí

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

personál hotelu milý

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

pláž přímo v komplexu, ale nic moc

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

možnost nákupů suvenýrů hned naproti v nákupním centru Kleopatra, jinak kousek od hotelu moderní centrum Senzomall

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

byli jsme docela spokojení

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání