Napsat recenzi

levný a dobrý hotel

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 490x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel “Ali Baba Palace 4 *. —Naše dovolená začala dobrou volbou hotelu. Tento hotel jsme vybrali na doporučení přátel. To byla naše první rodinná dovolená. Řeknu hned, že se mu to líbí doslova všichni; o zvoleném hotelu vůbec nelitovali.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

- Máme velký standardní pokoj s hlučnou klimatizací haha, velkou pohovkou, dvěma lůžky, TV, malou ledničkou. Koupelna je čistá, vše funguje, dostatek toaletního papíru, gelů, šamponů. Náš pokoj s balkonem, je zde malý stůl a židle.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

- Restaurace nezpůsobila velký dojem. Tam bylo dost jídla, ale ne velký výběr, jedli jsme maso a ryby, tam bylo hodně zeleniny a ovoce, různé polévky. Zvláště se jim líbily východní sladkosti, data, malé melouny. Pili pivo a víno červené a bílé. Určitě se vrátí do tohoto hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

-služby každý, kde v hotelu je velmi dobrý speciálně barmani, dělají pěkné lahodné koktejly a nápoje!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

- Služba udržování domu čistila místnost dobře, denně vytírala podlahu. Hotelová pláž je čistá. Vše v barvách a zelení. Místa pro odpočinek a soukromí je dost .. Šli jsme podél území sousedních hotelů ALADIN a JASMIN a také jejich pláže byly navštěvovány každým v pořadí. Bylo to obzvlášť pěkné na pláži JASMINA, tam je vynikající vstup do moře a bílý měkký písek. Koupili jsme masky, sledovali barevné ryby, podvodní svět je prostě super, taková krása je prostě dechberoucí.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

objednané velmi dobré ceny a super servis online na optimalguide.com! Doporučujeme Vám všem! byli jsme velmi potěšeni. Z koupání na delfínském domě zůstalo mnoho dojmů. Byli také na výlet lodí na Utopii.

- Pláž ALI BABY se nám moc nelíbila, skalnatá pláž, můj syn zranil nohu, takže byste si měli dát boty.

-Vodní park pro děti je velmi krásný, různé fontány, schody, skluzavky.

- animátoři jsou milí kluci! Děti si užily animačních aktivit, aerobiku, gymnastiky, různých soutěží.

- území hotelu je velké a zelené, palmy a pěkná místa pro focení.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

. Určitě se vrátí do tohoto hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání