Napsat recenzi

Hotel Alibaba palace Hurghada

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel splnil očekávání na jedničku, můžeme jen doporučit!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

V Egyptě jsme již po páté a pokoje jsou všude stejné a vyjímkou nebyl ani tento hotel. Každý den uklizeno, vyměněné ručníky. Jen jsme tedy očekávali, že když si 3 dospělí zaplatí stejnou částku, dostanou 3 stejné postele, ale nebylo tomu tak. Měli jsme 2 a jeden rozložený gauč.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Na to, že je hotel jen 4hvězda tak jídlo bylo mnohem lepší jak minulý rok v 5hvězdě. Každý den si všichni vybrali. v restauracích byl každý den stejný základ, jako těstoviny na miluon způsobů, kuře, ryby a pak se ten zbytek každý den obměňoval, což bylo fakt super, mohli jsme si ochutnat mnoho jídel po dobu pobytu. Jinak jsou v hotelu 3 restaurace do kterých se normálně chodí, plus další do kterých se místo rezervuje, ale ty jsme nevyužili. Každý den se na plaži a u bazénu v době oběda servíruje pizza, která byla fakt nejlepší, kebab, hotdog, hamburger, hranolky, špagety, to jsme také dost využívali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál usměvavý, velmi ochotný, přátelský, prostě spokojenost. Vyzdvyhla bych i animační tým, hlavně Alexe, věnují se lidem na 100% a je vidět, že je práce opravdu baví!

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Jsou k dispozici 3 pláže, kamenitá, písečnokamenitá a písčitá, my normálně lehávali u hotelu alibaba na kamenité a s botami do vady pohoda. Moře na jedničku, jen nás štvali nevyzpytatelné odlivy a přílivy, ale s tím nikdo nic neudělá.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Velká spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání