Napsat recenzi

Ali Baba

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 721x
Recenze se líbila: 106 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Strašné a staré slunečníky na pláži.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Průměr

Strava a stravování  průměrně (4/5)

slabý

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

pod průměr

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Staré a ošklivé slunečníky

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

udržované

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Byli jsme v Hotelu Ali Baba 11dní. (nebo raději 10dní,protože jsme na letiště z hotelu jeli už ve 2hodiny ráno a to byl jako 11tý den. Cestovní kancelář *** ví jak si naúčtovat o den navíc. Děkujeme) :-(

Na pokoji v hotelu byla jedna zásuvka v otřesném stavu,z které vyčuhoval kabel.

Občas se stalo že vám doplnili do lednice třeba jenom dvě vody ze čtyř,nebo se stalo,že nedoplnili ani jednu

V hotelové restauraci byli po celou dobu našeho pobytu bohužel pořád stejná jídla,takže jsme od čtvrtého dne chodili pořád okolo a neměli jsme na nic z toho už chuť.

Sprcha byla přidělaná ve zdi,takže když jsme se chtěli osprchovat,tak na nás vždy vystříkla ledová voda.

Když jsme si večer na terase u hotelu objednali nějaký drink,tak vždy k němu přinesli nové brčko. Bylo něco když nám přinesli plastové brčko,které bylo zabalené ještě v plastovém obalu. ( a kvůli *** EU nás nutí třídit odpad i když žádné moře nemáme a v Egyptě na to ÚPLNE SEROU).

Na pláži ze starých a neudržovaných slunečníků trčeli hřebíky /akorát na vypíchnutí oka)!!!

Vstup do moře byl bohužel po kamenech.

Na pláži vyčuhoval z písku drát a jedna paní si tam ošklivě propíchla nohu a měla po dovolené.

Hotelový bazén byl super. Musím pochválit česky mluvícího delegáta který přijel na hotel každý den a řekl,že když bude nějaký problém,tak že mu můžeme zavolat i v noci a že vše přijede vyřídit.

Před pár lety jsme byli ob jeden hotel který se jmenoval Jasmín a to byla úplně jiná dovolená. Mnohem větší a lepší výběr jídla. Krásná písečná pláž. Skvělé animační programy.

To vše u Ali Baby chybělo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání