Napsat recenzi

Krásná dovolená - rekax i dobrodružství

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2019
Přečteno: 358x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel mě naprosto uchvátil, je vhodný naprosto pro všechny - děti, pracující, důchodce, pro ty co hledají relax, ale též pro ty, co se chtějí vyřadit a užit si dovolenou, co to kde - Každý si najde své!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování je na rozlehlém prostoru. Pokoje světlé, útulné a hezké. Nábytek nepoškozený, prostorný. Koupelna vybavena fénem, každý den nové ručníky, toaletní papír, vytřeno a srovnáno vše. Postele pohodlné, velmi dobře se v nich spalo. Na požádání možno dostat další deku či polštář. Klimatizace se dá jednoduše přepnout na “topení”. Pokoj je buď s terasou nebo s balkónem. Výhled buď na zahrady (velmi krásné), velký bazén nebo hotelovou pláž.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel nabízí 3 restaurace. Hlavní restaurace nabízí převážně egyptské tradiční pokrmy, ale najdou se i ty evropské. V Italské restauraci je směsice všeho, každý si najde něco. Třetí restaurace se platí, nicméně je výborná.

V hlavní i Italské restauraci je koutek s pečivem, saláty, dezerty, pitím a ostrůvek s teplým jídlem. Na požádáni Vám donese obsluha cokoliv navíc (např. Kečup, který není normálně na ostrůvkách)

Obsluha vždy milá, usměvavá, nepožadují bakšiš, je rychlá a odnese/přinese co potřebujete.

Na pláži je potom restaurace, která nabízí mořské plody, ale většinou v ceně (neplatíte) má 5 jídel (např. Hamburger s hranolky, špagety, hotdog) a samozřejmě nabízí zmrzlinu (placená) a neplacené pulty se saláty, polévkou a pitím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel má bowling, prostor na lední bruslení, biliar, velké bazény s úžasnou teplotou, mají tzv Towel centra, kde si chodíte pro ručníky, abyste nemuseli tahat ručníky z pokoje. V koupelně fén, ale žádná moderna (nicméně plně funkční a výkoní), v pokoji televize.

Za Wi-Fi se klasicky platí, nicméně Vám to nedoporučuji. Nejlepší bude koupit ihned na letišti kartu a nabít ji. My jsme například mlatili 26€ za 40GB (muže se připojit celá rodina na hotspot).

Hotel má dostatek židli a prostoru, ochranku u vchodu, možnost hrát golf.

Personál hotelu - dokonalost. Od animátorů, přes uklízečku až po číšníky a kuchaře - perfektní. Milí, ochotní, pracovití, vtipní. Jde vidět, že si přejí Vaší přítomnost a hezky prožitou dovolenou! Každý den se koná též miniparty pro děti, několik soutěži (např. Lukostřelba), tance, yogy a tak dále. Každý si najde něco. Hotel nabízí i (vcelku levné) spa, kde jsou profesionální masáže a péče! Klasicky i sportovní centrum.

Záchodky čisté, různě rozmístěny po areálů tak, aby nic nebylo daleko.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž patřící hotelu je ohromující. Krásná, čistá a uklizená. Chlapci ji často uklizi i za vaši přítomnosti, vynáší odpad, zametají. Lehátka jsou pro každého, stínítko a tak dále. Lehátka příjemná a čistá. Většina obchodníků, co za Vámi přijdou jsou z hotelu a budou Vám nabízet různé služby, smlouvejte a ověřujte, pokud se budete domnívat, že nejsou obchodníci z hotelu - nicméně to nemusí znamenat, že kvalita služby bude snížena. Například takto jsme byli mi na projíždce velbloudů(mimo hotelové služby) a vše bylo v pořádku a hezké.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nedaleko hotelu je spousta obchodů, kde se smlouvá. Buďte opatrní a věřte, že se na vás místní prodejci vyřadí. Buďte obezřetní a nezapomeňte, ze se snaží jenom prodat své zboží. Neztrácejte proto trpělivost a slušně vychováni.

Okolí hotelu je čisté a chráněné ochrankou, jste v bezpečí.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Ráda se sem opět vrátím. Byla jsem tu s rodiči, příště prijedu s přáteli. Jsem velmi spokojená se vším, co tento hotel nabízí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání