Napsat recenzi

Ali Baba Palace v květnu 2019

Recenze hotelu Ali Baba Palace Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 417x
Recenze se líbila: 206 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Lehké zklamání oproti minulému roku v Marse Alam-Akassia Swiss Resort

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování pro nás až tak důležité není, na přespání plně vyhivující, ikdyž jsme z minulého roku byli třeba zvyklí na nepřítomnost komárů. Zde je nedokázali i přes postřiky vyhubit a tak hned 1. noc jsme je zabíjeli 2h více než 10 komárů, než jsme mohli usnout bez bzučení u uší :) Poučili jsme se a už nikdy večer neotvírali dveře na balkon. Jinak pokoj byl starší, bez sejfu. Ten jsme využili na recepci. V koupelně chyběla dvířka do sprchového koutu, ale nevadilo to. Spíše mě udivila baterie u sprchy ve výšce kolen pod sprchou. Velice nepraktické. Náš pokojský byl velice přátelský a za 1$ denně se snažil. Nejvíce mě asi zkamal přístup hotelu hned po příjezdu. Měli jsme zaplacen pokoj pro 2 s přistýlkou pro dítě. Po příchodu na pokoj (po půlnoci) najdeme jen 2 postele. Nosič kufrů slíbil nápravu za 5min. Dva borci s postelí a povlečením přišli za 30min a za to, co jsme si objednali zkoušeli něco jako bakšiš. Koukáme na ně nevěřícně.. Oděšli. Nebyla zde wi-fi zdarma. To je také krapet obtěžující. Když jedu na all-inclusive, chci mít zaplaceno a všechny běžné služby včetně wifiny a sejfu k dispozici bez vyřizování. Škoda.. Prostě ztráta komfortu a času.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vařili výborně, sice se to opakovalo, ale díky velkému výběru za ten týden bylo z čeho vždy vybírat a chutnalo. Tento skvělý dojem kazil fakt, že byl hotel asi plný a manažersky to nezvládli. Chyběl asi personál a každý den jsme někde na něco čekali. Na talíře, sklenky na pití, příbory. První den nám dokonce i donesli pití ke stolu. To bylo však naposledy. To vůbec nevadilo. Spíše nás obtěžovali dva nosiči džusů a koktejlů, co chodili neustále kolem a nabízeli placené nápoje. Řekli jsme že nechceme a oni stejně zase za několik minut šli kolem a zase u nás stáli a čekali na odmítnutí. 3-6x za jídlo, 9-18x za den! Brrrr!!!! Jednou jsme na večeři kvůli nedostatku stolů čekali cca 15-20min. A pak v půlce pobytu začal Ramadán a bylo vymalováno. Vše se ještě ohledně obsluhy zhoršilo. Chtěli jsme zkusit i tu možnost zajít do restaurace ala-carte restaurace. Učinili jsme tak a velice se zklamali. Donesli lístek a zjistili jsme, že nemáme nárok na polévku a můžeme si vybrat jen z cca pětiny nabízených jídel. Tak jsme odešli a jedli jako jiný večer. Pivo měli dobrý, víno asi nejhorší co jsme kdy pili. Tvrdý alkohol byl místní výroby, ten jsme moc nezkoušeli. Číšníci na barech kus od kusu a nálady. Polovina super a některé ta práce obtěžovala. Mezi jídly podávali na barech hranolky, zmrzku a další. To bylo fajn. Mají plus za papírové kelímky namísto plastových.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál se vcelku snažil. Byli fajn. Některé to ale "otravovalo". Nesmyslná nařízení v aquaparku, o kuchyni jsem se zmínil. Recepce cajk. Měli tam hřiště pro děti, posilovnu, večerní programy pro děti. Super! Animátoři byli schopní a organizovali sporty i odpoledne. Využívali jsme toho.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Velice pozvoný vstup do moře. Jsou zde mola pro vstup s hloubkou cca 2m. Fauna super! Hejna krásných ryb, rejnok, medůzy a další živočichové. Jsme srabáci a odvážili jsme se jen cca 30m od mola. Dál by to bylo lepší a pestřejší.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Jiné hotely, nákupní centra a moc otravných nabízečů všeho.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vcelku dobrý dojem však pokazil fakt, že zde byla více jak polovina turistů z Ruska. Jsou to bezohlední, sobečtí, nevychovaní křupani. Od této dovolené mám averzi na občany Ruska. Ostatní národy z Německa, Polska, Slovenska, severských zemí a našich turistů se chovaly ohleduplně, příjemně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 52
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání