Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Beach Albatros Palace *****

Recenze hotelu Albatros Palace Resort Pickalbatros ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 306x
Recenze se líbila: 249 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden z největších a nejluxusnějších hotelových komplexů v Hurghadě, který se nachází pouze 15 minut od letiště.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel nabízí ubytování pro klienty v 593 standardních pokojích, 20 rodinných pokojích. Všechny tyto pokoje jsou velmi prostorné a moderně zařízeny v arabském stylu, dokonce byly před sezónou nově zrekonstruovány.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Řetězec Pickalbatros, tudíž opět velká kvalita nabízeného jídla, které klienti mohou čerpat od 10 hodin do půlnoci. Je zde 7 restaurací a také à la carte restaurace, které jsou zdarma v rámci all inclusive (mexická, rybí, orientální, čínská, italská,..)

Na pláži opět nalezneme bar s alkoholickými a nealkoholickými nápoji, a také snack bar pro lehké občerstvení během dne (pizza, burgery, těstoviny, kebab, hranolky, ovoce, zmrzlina,…).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je velmi bohatý na animace během dne a večer. Pro rodiny s dětmi je k dispozici také dětský mini club. Jsou zde také tenisové kurty, mini golf, volejbalové hřiště, mini hřiště na fotbal. Samozřejmostí je fitness a spa centrum.

Součástí hotelu jsou 4 bazény (také panoramatický nebo relaxační). V zimě jsou 2 bazény vyhřívané.

Wifi je v hotelu dostupná zdarma ve společenských prostorech, u bazénu a v restauraci.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Vstup do moře je pozvolný s jemným pískem, ovšem místy je zde mnoho kamenů, proto bych určitě doporučila boty do moře. Do moře můžeme také přes tzv. pohyblivé molo.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Tento hotel je umístěn v místě, kde je situováno mnoho dalších hotelů. Navíc zde nalezneme v blízkosti hotelu mnoho nákupních možností. Pokud klienti ale vyhledávají rušnější centrum, tak to se nachází cca 8 km od hotelu a klienti mohou využít zdarma minibus.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Tento hotel je pro klienty dle mého názoru velmi atraktivní, co se kvality ubytování, či nabídky služeb týče. Již na první pohled je znát, že je zde o klienty velmi dobře postaráno a doporučila bych je jak pro rodiny s dětmi (mnoho atrakcí), tak pro páry. Avšak upozornila bych, že se jedná o poměrně živý hotel.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání