Napsat recenzi

Skvělý výběr

Recenze hotelu Aladdin Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 793x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na hotel jsme přijeli ráno o půl páté, ihned nám byly nabídnuty nápoje na osvěžení, na recepci byli ochotní a milí a o půl sedmé jsme již dostali náramky a klič od pokoje. Bez bakšiše. V 7hod. jsme již odcházeli na snídani! Bungalovy jsou všechny po celém resortu stejné. Značná část se během našeho pobytu začala opravovat, protože hotel změnil majitele.Také se již proto nedalo v rámci all inclusive využívat sousedních dvou hotelů, jak stále cestovky nabízejí. Vůbec to nevadí, v Aladdinovi bylo všeho naprostý dostatek. Poslední den jsme odjížděli z hotelu po 15.hod. a až do poslední chvíle jsme mohli využívat všech služeb all inclusive, takže jsme odjížděli najezení a osvěžení! Naprostá spokojenost.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování v přízemních bungalovech, úklid v pořádku , denně láhev vody na osobu do lednice(někdy i dvě), jednu hvězdičku odebírám za dosti hlasitou klimatizaci, ale i na tu jsme si zvykli. Žádní brouci, mravenci apod., jen občas komáři, tak doporučuji něco na ně.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

SNÍDANĚ - jogurty, cornflex, džemy, vejce na různé způsoby, asi 3-4 druhy tvrdých sýrů, typický měkký místní salám, krájené párečky, bílé i tmavé pečivo, velké množství sladkého pečiva, zelenina, .....VEČEŘE - polévky, brambory,rýže, těstoviny - na přání vám udělá špagety s čím chcete, kuřecí maso grilovné, smažené, pečené - opravdu maso!, žádné kosti jak popisují jinde, hovězí maso, mleté maso, plněné papriky a rajčata, různé místní pokrmy, ryby - většinou filátka smažená nebo v těstíčku, ale i zapečená se zeleninou, různé zeleninové saláty, zálivky, majonézy - jídla hodně a je dobré, ani si na vše nevzpomenu...OBĚDY - v hlavní jídelně nevím jaké byly, chodili jsme do baru na pláži - hranolky, pizza, hamburgry, hot dog, zelenina, saláty. Bar na pláži se během pobytu začal opravovat, tak lehké obědy byly přesunuty do italské restaurace u bazénů. Do této restaurace je možné 1x za pobyt jít na večeři po rezervaci na recepci.. V jídelně a v barech espresso ,latté, cappuccino, čaj, ochucené nápoje, cola, sprite, soda, voda, pivo. Alkohol v barech. Všeho kolik chcete. Číšníci roznášejí nápoje v jídelně i u bazénů i bez bakšiše, což pravidlem nebývá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Všichni příjemní, ochotní, milí. Bazény super. Vzhledem k malé obsazenosti hotelu bylo skoro poloprázdno jak na lehátkách u moře, tak i u bazénu, což bylo vynikající! U bazénů vodní aerobik, zumba, šipky, stolní tenis....Každý večer jiné téma animátorů a chválím je. Večer u lobby baru živá hudba a tanec. Diskotéka.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá, vstup do moře místy kamenitý, asi po dvou až třech metrech písek, boty jsme nepotřebovali, písčitý vstup je tam také. Moře v květnu teplé, čisté.Lehátka u moře sice dosluhují, ale nespadnete z nich.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nebyla jsem v Egyptě poprvé, tak mohu srovnávat. Vybrala jsem dobře a doporučuji. Super dovolená !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 41
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání