Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Aladdin Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 205x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Naše první dovolená v Egyptě a opravdu vynikající výběr. Nádherná odpočinková dovolená se vším co k tomu patřilo - prostředí, jídlo, služby a moře.

Pozor - od května došlo u Aladdina ke změně majitele, takže už nepatří do trojice hotelů Jasmina a Ali-Baba a nemůžete tudíž využívat jejich lehátka na plážích a restaurace.

Na druhou stranu spadá hotel nově do skupiny Dessole, která vlastní hotel/aquapark Titanic přes ulici a jako rekreanti Aladdina máte vstup do tohoto hotelu a aquaparku + jídlo, pití + lehátka - zdarma :-)

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je postaven jako malá vesnička, kde jste většinou ubytováni v menších "domcích" a nebo malém apartmánu v podlaží. Členitost domků způsobovala, že jsme se cítili v hotelu úplně sami - velmi klidné ubytování.

Pokoj byl velký, s balkónem a klimatizací, která měla ovládání vestavěné do nočního stolku - bezvadné, když se probudíte vedrem, nechcete vstávat a potřebujete zchladit...

Celkově působil pokoj starším dojmem, ale pokud se Vám nelíbí, není problém požádat o změnu pokoje. Cedulkou na dveřích informujete, že chcete uklidit pokoj, nebo se dává cedulka, že úklid nechcete (úklid jsme využily 3x za 12 dní). Ručníky na pláž se mění po 3 dnech, ale když odpoledne požádáte pracovníky úklidu o výměnu, nebyl problém měnit každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Nejluxusnější věc dovolené.

Snídaně - X druhů cerálií, čerstvého pečiva, zeleninových salátů, mléčné rýže, párečky, přímo na místě dělaly vaječné omelety, palačinky a takové větší koblížky...

Oběd - spousty zeleniny na různé způsoby, dva druhy polévek, hovězí na různé způsoby, kuřecí na různé způsoby, smažený květák, těstoviny atd...

Večeře - obdoba oběda

Pozdní večeře - část z toho, co bylo na večeři

Občerstvení na pláži - pizza, hamburger, hot-dog, hranolky...

Pití dostatek jak na pláži, tak v hlavní restauraci, tak v loby baru - pivo, cola, sprite, vína, míchané nápoje...

Plný počet hvězdiček dáváme i za to, že jídlo a polévky, které byly na oběd, nebyly na večeři - pokaždé něco jiného + neustále tam stála skupina kuchařů, kteří doplňovali vše potřebné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál úžasně ochotný. Občas jsme některému z číšníků dali dolar, po nějaké době zase... Usměvaví, vtipní a dělali vše co viděli na očích.

V hotelu byla skupinka ruských mladých, kteří každý den zvali na petaque, volejbal, vodní pólo, vodní aerobik, šipky, takže vždy bylo co dělat + v rámci Allin byla zdarma posilovna, stolní tenis a minigolf.

Každý večer v 21:30 bylo v amfiteáru nějaké vystoupení (taneční show, ohňová show, komické výstupy, krotitel hadů, afričtí tanečníci) - prostě něco úžasného, neznalost ruštiny nebyla důležitá - každý večer jsme si to tam moc užili.

Od 22:00 byla v Loby baru živá hudba s možností tance a od 00:00 nad jídelnou diskotéka.

U východu z recepce byla nákupní čtvrť (asi 10 obchodů), kde jsme vyřešili všechny nákupy suvenýrů a různých nesmyslů.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž se zmenšila změnou majitele na pláž pouze u hotelu, ale i tak to bylo super. Dostatek polohovatelných dřevěných lehátek, kde vám vždy donesli matraci a nad každou dvojicí lehátek velký slunečník.

Moře krásné a u jednoho z menších mol přístup do moře po krásném písčitém dnu. Kousek od mola skály se spoustou ryb.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Klasika. Egypt :-D... Stejně jsme se zdržovali jen v areálu hotelu a to bylo krásné. Vesnička, propletená chodníčky a zelení a na každém rohu hrála hudba, takže chůze byla příjemná.

Doporučujeme navštívit určitě jeden den i hotel Titanic a užít si aquapark - bylo to super!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Překrásná dovolená se vším co k tomu patří :-). Foto doplním co nejdříve.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 41
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jirka: Pravda o Aladdinu - 26. 6. 2014 23:55

Zapomněl jste zmínit,že polovina hotelu je v rekonstrukci.A to jak plynujou areál proti švábům.Ještě že je možnost chodit do Titanicu,jinak by to bylo dost ubohý. reagovat

Michal Z.: Re: Pravda o Aladdinu - 27. 6. 2014 8:10

Řekl bych, že můžete klidně napsat vlastní recenzi. Komentoval jsem vlastní zážitek a žel ne Váš. Naše ubytování bylo v patře, takže žádného švába jsme neviděli a dokonce se nesetkali ani s nějakým plynováním. Změnou majitele se hotel začal rekonstruovat, což se většinou při zlepšování kvality dělá. Za našeho pobytu se začaly rekonstruovat některé bungalovy, což jsme postřehly pouze při cestě na pláž. Druhou věcí byla celková rekonstrukce plážového baru. Rodiče s vrátili před týdnem (btw byli v bungalovu a šváby taky nic...) a říkaly, že plážový bar je těsně před dokončením. Titanic doporučuji jen kvůli aquaparku, jinak je o ničem. Doufám, že tyto nezbytné doplňující informace budou druhým sloužit pro lepší rozhodnutí :-) reagovat

Jirka: Re: Re: Pravda o Aladdinu - 18. 9. 2014 16:04

Jestli Vám z cestovky napíšou,týden před odjezdem,že se na rozsahu služeb nic nemění, tak je to asi na pováženou.Bylo uváděno,že užíváte služeb tří hotelů,tak nešiřte bludy. reagovat

Lil: Re: Re: Re: Pravda o Aladdinu - 19. 9. 2014 10:34

Od června je hotel samostatná jednotka!Cestovky také uvádějí,že k moři to je blízko,což je kravina!A že do Titanicu mužete pouze jednou,ale můžete tam chodit každý den!V každém případě by CK měla úplně zrušit tento hotel po dobu oprav.........a né přidat na ceně to je ubohé :-) reagovat

Lil: Pravda! - 18. 9. 2014 15:50

P.Michal si užil Aladdina ještě v době,kdy se dělala rekonstrukce,tak jak píše-pouze v bungalovech u moře.My už zažili rekonstrukci skoro celého objektu a byl to hnus!O švábech nám také řeklo pár lidí,ale my je také naštěstí k tomu všemu neměli!Rozhodně tam,ale nejezděte než dají vše do pořádku :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání