Napsat recenzi

Novopostavený hotel The Grand Palace len pre dospelých

Recenze hotelu The Grand Palace Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 564x
Recenze se líbila: 185 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • cukráreň cukráreň
  • kúpeňa v izbe junior suita kúpeňa v izbe junior suita
  • bar pri bazéne bar pri bazéne
  • nočný výhľad z reštaurácie nočný výhľad z reštaurácie
  • bar bar
  • junior suita s prístupom hneď do bazéna junior suita s prístupom hneď do bazéna
  • výhľad z reštaurácie výhľad z reštaurácie
  • terasa z izby junior suita terasa z izby junior suita
  • junior suita junior suita
  • junior suita junior suita
  • junior suita s prístupom hneď do bazéna junior suita s prístupom hneď do bazéna
  • lobby lobby
  • vonkajší bazén vonkajší bazén

Ide o novootvorený hotel, ktorý sa nachádza hneď vedľa Grand Hotela, ktorý je priamo pri piesočnatej pláži. Od centra samotnej Hurghady je vzdialený približne 10 km. Ide o veľmi luxusný hotel.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel ponúka ubytovanie v 317 izbách, a to buď v štandardných izbách, junior suite alebo v súkromných vilkách s výhľadom na more.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Stravovanie je formou all inclusive, čiže raňajky, obedy, večere v hlavnej reštaurácii formou bufetu. Je tam veľký výber stravy, taktiež strava bola výborná.Počas dňa je snack, káva, čaj. Alkoholické nápoje sú k dispozícii od 10:00 - 24:00 hod a nealko nápoje 24 hodín.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel ponúka animačný program - denný aj večerný. Taktiež je tu možnosť si zahrať stolný tenis, biliard, šípky. Služby a personál na výbornej úrovni.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Hotel sa nachádza priamo pri širokej piesočnatej pláži. Nachádza sa tam aj plážová reštaurácia s barom, ktorú určite odporúčam využiť, pretože sú tam výborné snacky a taktiež aj nápoje.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ide o novootvorený luxusný rezort, ktorý sa nachádza priamo na pláži. Hotel poskytuje aj vilky so súkromným bazénom, bezplatné wifi v lobby. Tento hotel by som určite doporučila aj pre strávenie svadobnej cesty, pretože je nádherný a má výborné služby.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání