Napsat recenzi

Poznatky z dovolené v Egyptě - Hurghada Sunny Days Resort Spa & Aqua Park ****

Recenze hotelu Sunny Days Resort Palma de Mirette Spa & Aqua Park **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 18x
Recenze se líbila: 51 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Návrat z dovolené 17.7. 2023. Tento hotel se rozhodně nedá označit jako ****, JE TO NAPROSTÉ FIASKO. Nechápu, že cestovky mají tu drzost nabízet hotel, který má už největší slávu dávno za sebou, ve 4 hvězdičkové kategorii. Špinavé a nefungující, opotřebované zařízení. Poté, co jsme si "připlatili" za úklid, teprve nastalo jisté zlepšení a místo jedné lahve vody na pokoj jsme obdrželi dvě (předtím jsme si ji museli dokupovávat). Obsluha v jídelně naprosto zoufalá, dalo by se říci, že někdy byli hoši až drzí a jediné, co je zajímalo, odkud jsme. Pokud nedostali bakšiš, dělali, že nerozumí a nehnuli se. Stoly v jídelně špinavé - umamlané, zbytky jídel od předchozích stolujících vymetli na židli a na naše upozornění, ať utřou židle, dělali, že nechápou.

S výběrem jídla jsme problém neměli, i když se menu často opakovalo. Byly i zákusky, které jsme ale zas tak nevyhledávali, zato absence rozmanitějšího výběru ovoce - stále dokola pomeranče, jablka, blumy, datle...

Tři dny před odjezdem jsme byli svědky naprosto laxního přístupu lékaře a místních, po té co muž slovenské národnosti upadl na pláži a dostal epileptický záchvat. Všichni jen zírali a trvalo dobu než přišel místní lékař z recepce, který nevydal ani hlásku a stál jako přikovaný a nehnul ani prstem. Nebýt toho, že jsme postiženému vytáhli jazyk, aby se nezadusil, jelikož už začal modrat, nevím, jak by to celé dopadlo. Jeho známí volali delegáta, který nám byl přidělen (Egypťan hovořící trochu česky), ten ale známou postižené osoby odbyl, že nerozumí Slovensky. Nakonec přišli 2 zřízenci s nosítky a odnášeli ho směrem k recepci - snad přijela záchranná služba. Jak to celé dopadlo ale nevíme, už jsme se s těmito rekreanty neviděli. Byl to celkem otřesný zážitek vzhledem k laxnosti místního personálu a to především doktora!

Těch negativních momentů bylo od samého příjezdu celkem dost včetně dohadování s ubytováním atd., ani se mi nechce je všechny vypisovat.

Jediné pozitivum bylo teplé a relativně čisté moře, i když pláž okupovaly vrány, které neustále vyhrabávaly odpadkové koše a roznášely zbytky na lehátka a občas jejich trus ulpěl na lehátku s ručníkem...

Rozhodně nedoporučuji tento hotel rekreantům, kteří vyžadují alespoň přijatelnou úroveň ubytování a trochu zdvořilejší komunikaci personálu!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

V koupelně neustále mokro, při otočení kohoutku u umyvadla unikala někde voda. Vodovodní baterie zastaralé, špatně nastavitelná teplota vody.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Málo rozmanitý výběr ovoce, chyběl klasický vodní meloun nebo broskve či hroznové víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Zoufalé.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž se uklízela jen občas, přístup do moře po celkem kluzkých schodech, což hrozilo uklouznutím. Všudypřítomné vrány a nepořádek od nich. Moře příjemně teplé - vyhřáté.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nikde jsme moc nechodili, okolí jsme viděli pouze při průjezdu busem, ale žádná sláva to nebyla. Všudypřítomné odpadky nebo zbytky nějakého stavebního materiálu.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Hodně špatný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání