Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Sunny Days El Palacio Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 625x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • bazén s barem bazén s barem
  • laguna s pozvolným přístupem laguna s pozvolným přístupem
  • večerní osvětlení večerní osvětlení
  • vstup za hotelem k potápění (nádhera!!!) vstup za hotelem k potápění (nádhera!!!)
  • podél laguny podél laguny
  • hotel hotel
  • pokoj pokoj
  • pohled z lodi na hotel pohled z lodi na hotel
  • pohled z lodi pohled z lodi

Celkově se nám dovolená líbila, slušný personál, hezký pokoj, bazén i moře čisté, korály hned u hotelu, jídlo skoro celý den, all inclusive 24 hodin denně. Pásky jsme dostali už v 10 hodin ráno, pokoj v půl 12. Při odletu nám pásky nechali až do večera.

Blízko centra, hotelový taxík za 4 dollary tam i zpět (jezdí ohledupněji než místní taxikáři).

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo více než uspokojivé. Pokoj jsme měli zařízený hezkým nábytkem, krásný výhled na bazén i moře, velikost koupelny dostačující. Když jsme přijeli, museli jsme si zažádat o vyčištění vany, protože byla špinavá, ale problém byl hned vyřešen. Pokoj vždy uklizen hezky, akorát o vodu jsme si museli říkat. Ze začátku dovolené nebyla voda v barelech v našem patře ani v patrech pod a nad námi, po 4. telefonátu na recepci už nebyl problém.

Na recepci, v lobby baru a v restauraci byla hrozná zima, když jsme se šli zeptat, zda by šlo klimatizaci trochu stáhnout, odpověděli nám, že je to přeci klimatizace, tak musí chladit ;)

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Ze stravy mám smíšené pocity. Snídaně byly výborné, obědy byly dobré a večeře jak který den. Nejhorší byla ruská večeře (ano, až tak lezou Ruským občanům vy víte kam ;)), tam bylo hodně těžké si něco vybrat. Nejlepší byla místní kuchyně. Dopoledne snack u pizza baru, většinou sladké pečivo. Odpoledne snack taktéž, pizza a zbytky z oběda. Noční snack - většinou saláty, sýry, pečivo, místní salám.

Nejlepší byly čoko dortíky, ty ale byly bohužel hned pryč, protože je Rusácí všechny snědly. Sladké moc nedoplňovali.

Pokud jste zvyklí na výběr a chuť jídel z Turecka, budete nejspíš zklamaní, ale pokud nejste nároční, určitě si vyberete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Všichni zaměstnanci ochotní a milí. Jeli jsme na výlet s hotelovou agenturou. Naslibovali nám více, než bylo, po promluvě s managerem nám vrátili čtvrtinu peněz a ještě nás poslali na výlet zadarmo, kompenzace více než uspokojivá (samozřejmě se vždycky najde někdo, kdo se nespokojí ani s tím a bude pomlouvat, co to jen dá), , takže my můžeme jen doporučit.

Horší bylo to, že jsme zjistili, že umělohmotné kelímky se nevyhazovaly, ale omývaly a znovu dávaly hostům. Takže pít z kelímku se rtěnkou nebo si dát sodu a vidět, že před tím tam už byla kola nebylo příjemné.

Večerní animační programy začínaly na můj vkus moc brzo, už kolem 8.hodiny a končily už v 10. Mini disco time, pak různé tance, soutěže, karaoke.

Diskotéka placená a bez pití, my jsme se protáhli a byli jsme rádi, že jsme neplatili, protože to za to nestálo.

All inclusive 24 hodin, bar u bazénu a na pláži do 17 hodin (to vyhazovali i z bazénu), pizza bar do půlnoci a lobby bar 24/7.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Na pláži spoustu místa na ležení, hodně volných lehátek. Pro děti ideální pozvolný vstup do moře s pískem. Za hotelem nádherný korálový útes (nutné boty do vody), spoustu barevných rybiček. Voda teplá jako kafe ;)

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Velká spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání