Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Sunny Days El Palacio Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 135x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená, celkem hezký hotel, uklizený, personál většinou příjemný, moře čisté, zátoka taky. Jídlo ujde.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Na klasické přespání to stačí. Nábytek je starý, ale dá se... úklid o proti jiným hotelům v Egyptě trošičku fláká, ale zase maká nonstop a jsou maximálně příjemní, tedy alespoň ten náš uklízeč Mohamed byl pořád plný energie, úsměvu a neměl problém přijít uklidit kdykoliv, třeba i na požádání. Úroveň přistýlky nic moc, takový cosi na kolečkách, ale taky se to dalo. Osvětlení pokojů palec dolů, většina lamp vyhořelých, stačilo se na ně špatně podívat a padaly z nich stínítka :D na pokoji LED TV, která probíjela přes HDMI :D lednička, varná konvice s čajem a instantní kávou denně doplněna. Chodby čisté, denně uklizené od písku. Koupelna v pohodě, sprchový kout, umyvadlo, denně nové ručníky, mýdlo a sprcháč. Teplá voda ve všech hodinách. Chyběla záchodová štětka. A opět slabší osvětlení koupelny... Pro lidi, co tráví na pokoji minimum času dostačující pohoda.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Na Egypt docela příjemné překvapení. Snídaně od teplé po studenou. Párky, vajíčka na všechny způsoby, omelety atd. Pečivo sladké i slané, zelenina, saláty, sýry, bohužel pouze 2 druhy uzenin, ale dá se to. Másla dostatek, jídla obecně taky, při plné kapacitě hotelu je jediným problémem hledat volné místo na jídlo. Ale s trochou trpělivosti taky není problém. Obědy denně jiné, mají kalendář, kde střídají druhy kuchyně, základ je však stejný. Dají se sehnat i hranolky, dokonce i kraba jsem tam viděl. Jinak polévky, x hlavních jídel venku i vevnitř, grilované maso, saláty hromada sladkých dezertů a sem tam ovoce - datle, pomeranče, granátové jablka. Večeře podobné jako obědy, plus k tomu i studené jídlo s pečivem. Sem tam jsem si dal něco, co mě vyloženě nelezlo, ale třeba taková treska byla skvělá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení - na hotelu vždycky, co dělat, program podobný denně, ale nezapojili jsme se, měli jsme vlastní. Doporučím jejich wellness, užili jsme si masáže, sauny, peeling celého těla, vířivku a další skvělé procedury. V hotelu je možnost zakoupení i výletů, ale využili jsme nabídky jiných kanceláří. Co vázne je klasicky recepce, všechno x krát opakovat, většinou si to člověk musí oběhat sám, ale kdo zná Egypt, tak ví, že je to celkem normální. Jinak zbytek personálu naprosto v pohodě, barmani, uklízeči atd. Čemu bych se doporučil vyhnout jsou nekteří obchodníci v hotelovém venkovním komplexu, neví, co by za zboží chtěli a těžko se smlouvá.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pro plavání je laguna skvělá, má hloubku až 9m a dostatek přístupů. Pro děcka je zase super moře po levé straně hotelu, je tam dlouhá mělčina. Kdo má trpělivost přejít mělčinu, následuje nádherný korálový útes, doslova spád do hluboké vody, kde se skvěle šnorchluje. Voda i pláže čisté, denně se tam uklízí, čechrá písek atd atd. 

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu je slabší článek, ne, že by tam vyloženě nic nebylo, ale někdo by mohl mít obavy se vydat jen tak ven. Ale na pohodu, denně jsme byly v Baru Havana na dýmce - protože v hotelu stála za vyliž.... ceny srandovní, velice příjemný personál, po pár návštěvách už nás vítali jako štamgasty. Doporučuju obchodní dům Cleopatra, cca kilometr po cestě do centra. Pevné ceny, velký výběr sortimentu, platba kartou atd. Pro nákupní maniaky doporučuju vzít si taxíka do Down townu, kde je hlavní nákupní bulvár s nejkrásnějšími hotely. Nenechte se odrbat, taxikáři rádi zkouší ceny natahovat, ale z hotelu se dá do centra dostat i pod 4 dolary...

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkově hodnotím pobyt v hotelu El Palacio kladně, očekávaná dovča v Egyptě s parádním počasím, krásným mořem a hromadou zážitků.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání