Napsat recenzi

dovolená v Egyptě

Recenze hotelu Sunny Days El Palacio Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 870x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro začátek nutno podotnout, že jsme měli bydlet v jiném hotelu a to Sunny Days Palma de Mirette. Když jsme tam ale dorazili, tak nám řekli že nemají volný pokoj. Ubytovali nás v protějším hotelu a na druhý den jsme se stěhovali do El Palacio - údajně to měl být 5* hotel jako omluva, že neměli místo v námi původně objednaném hotelu. Delegátka nám vyřídila přesun do El Palacio, ale i přesto jsme čekali na recepci asi hodinu, než nás zaregistrovali a odvezli zavazadla.....nakonec jsme si pokoj stejně hledali sami, poslíček ukázal "tímto směrem" a pak jsme šli sami. Takže nyní budeme hodnotit hotel Sunny Days El Palacio.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Strašné, ušmudlaný hotel, vůbec nám neuklízeli. Čisté ručníky a toaletní papír nám dali až po tom co jsme vytáhli 20 liber. Ale úklid veškerý žádný.....

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Další propadák.....arabské blafy opravdu nemusíme. Jídlo absolutně nepřizpůsobeno evropským hostům.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic moc. Trezor na hotelovém pokoji věčně nefungoval, takže jsme měli mockrát obavy, že se nedostaneme k foťáku, kameře, peněžence atd.

Personál na hosty docela kašle, však za pár dní odjedou a přijedou jiní.....

A docela důležité info - když mají "ramadán", tak se pracuje jen s mírou..nic se nemá přehánět.....plážový bar se zavírá o 45 minut dříve, slunečníky vám seberou taky dřív....prostě vám dají najevo že už byste měli jít, protože oni mají svátek....

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře nádherné, teplé jako čajík, měli jsme 2 pláže, akorát pro naši 3letou dceru docela nevhodné. Písčité pláže tam bylo totiž jen kousek....a malé děti potřebují na hraní u moře hlavně písek.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Do města jsme radši nešli....Ale kolem hotelu byly obchůdky na nákup suvenýrů a dalo se i procházkovat. Večer se pořádaly dětské animační programy, z čehož měla radost hlavně naše dcerka :-)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dalo se to vydržet. Ale když tohle řeknete o dovolené za 44.000 tisíc korun pro 2 dospělé a 3leté dítě, tak je to docela smutné....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání