Napsat recenzi

cestovatelky

Recenze hotelu Sunny Days El Palacio Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 608x
Recenze se líbila: 400 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velký hotel, 837 pokojů, dvě křídla. Potíže s ubytováním, po zásahu delegáta Moustafa M. / velmi schopného/ problém vyřešen. Je třeba si přečíst všeobecné podmínky účasti na zájezdech a tam se vše uvádí - hygiena, servis a služby - odpovídá místním zvyklostem a mentalitě obyvatelstva, tamní hygienické předpisy mnohem tolerantnější, týká se i životního prostředí. Tak už by si měli tyto připomínky všichni gramotní cestující odpustit.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Úklid téměř každý den, prostěradla nová denně, osušky, ručníky denně - na požádání vše k naší spokojenosti. Vybydlené pokoje, ale šlo to, klima funkční a samostatná v pokoji i koupelně, tichá. Několikrát povlečeno během celého pobytu. Personál milý, slušný.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídla dostatek, neuměli připravovat chutně ryby a polévky, hodně krabi, jinak velký výběr -maso na rožni, grilu, pečená, dušená. Málo , téměř vůbec banány, hrozny žádné, občas jablka, citrusy denně i melouny. Sladkosti .Jídlo od 7 hod. do O1 hod. následujícího dne.

S jídlem někteří klienti chodili až na lehátka k moři, což ve většině hotelů neexistuje!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Slušný, milý i vtipný, ochotný personál - mimo recepčního při ubytovávání

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

úklid pláže u moře i v areálu, dostatek lehátek, slunečníků, moře teplé, čisté, sprchy na pláži, bary s občerstvením alko-nealko.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Když vyjdete ven z hotelového komplexu, tak okolí nic moc, nějaké obchody, chodníky neupravené, ale taxíkem můžete do centra, kde také není vše, jak jsme zvyklí, ale to je detail. V areálu obchody.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Byly jsme velmi spokojeny, pozdní večeře v O,45 hod.,24 hod. lobby bar a lehátka, včetně slunečníků, osušek, matrací u bazénů a kdekoliv u moře zdarma - tak tyto služby, bohužel, jiné země hned tak nenabízí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání