Napsat recenzi

KATASTROFA A ZKLAMÁNÍ !

Recenze hotelu Sunny Days El Palacio Resort & Spa **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 853x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem v Egyptě podruhé (první dovolená taky v Hurghadě byla super) a po téhle dovolené snad i naposled. Určitě bych TENTO hotel, který neodpovídá 4 *, nedoporučila nikomu, na kom mi opravdu záleží. Přítel chtěl po 2 dnech jet domů.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Staré, smradlavé pokoje, koupelna taky hrůza, voda tekla buď horká nebo chladná a sprcha jen čůrkem. Měli jsme vanu, ale chyběl špunt, i u umyvadla, takže nemožné si něco vyprat. Klimatizace, i když hodně hlučná, naštěstí jela celých 11 dnů. Fén na pokoji nebyl, musela jsem pokaždé o fén žádat na recepci a po použití hned vracet, jinak si ho

prostě z pokoje vzal někdo z personálu sám.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jednotvárné, pořád to stejné a chaos a bordel v jídelně. Pokud rusáci a arabové vše nevyžrali a něco na nás zbylo, tak byl člověk z toho všeho tak znechucený, že ho přešla i chuť. Ovoce pořád dokola, hrozny bez chuti, žlutý meloun a grep. Za celou dobu asi 2x banány, ale ani jsme neměli šanci si vzít jeden. Pořád chyběly talíře, příbory, ubrousek byl nadstandard, na stole nepořádek...no hnus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Na pokoji byl sice trezor, ale jednou fungoval, pak zase už ne. Na recepci neochota. V chatrči, kde se vydávali plážové osušky, měli taky chaos, 2 x nám kartičky ztratili...děs!

Animační programy ušly. Pití nám nalívali do měkkých malých plastových kelímků, pořád všude fronty. Úklid proběhl tím způsobem, že k nám chodil uklízeč kolem 17-18 hod, kdy

jsme přišli z pláže a všeho všudy nám vyměnil ručníky a vytřel asi 4 x.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Celkem čisté moře. A aspoň ty ryby stály zato. Šnorchlovat se dalo u levého křídla a bylo tam co vidět.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Obchůdky v areálu hotelu, ceny navýšené a moc smlouvat nechtěli. Hlavně dotěrní prodavači. Za branami hotelu byly ceny mnohem nižší. Ale jinak okolí špína a smrad. Nebylo tam kam jít.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Chápu, když jedu do takové země, že tam mají svoje zvyky, a že to jsou bordeláři, že za bakšiš nejsou ochotní nic udělat, ale tady už opravdu nikdy více. Z téhle dovolené jsme s přítelem znechucení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 53 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání