Napsat recenzi

Royal Star Beach Resort

Recenze hotelu Royal Star Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 69x
Recenze se líbila: 66 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Strašný! Od ubytování, pokojový servis, přes stravování, pláž (celá vyhrazená vodní plocha POUZE 50 cm hluboká

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj situovaný do rušné ulice s výhledem na rozestavěnou nemocnici ve 4.patře, za příplatek 20,-E na recepci. Pokojový servis- Nefunkční!!! I přes každodenní bakšiš stále něco chybělo: ručník,vody....,o vytírání ani nemluvě. 2x ráno netekla vůbec voda, jinak tekla tak slabým proudem,že zaskakovala sprchová páčka!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Spíše proarabská strava,než kontinentální a stále stejný sortiment. Ovoce stále čerstvé datle a pomeranče,občas malé trpké banány,2x hroznové víno.

Nápoje se čepovaly: horké do papírových 1dc kelímků, studené do měkkých umělohmotných 1dc kelímků. Džus a zmrzlina pouze!!! za 2,-E.

chyběly vidličky na deserty a kávové lžičky!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

WiFi měla jít u recepce bez poplatků, nešla!!! Stále spravovali!? Za poplatek 2,-E na den měla fungovat po celém hotelu, včetně pokojů. Mě ale ,nahoře nefungovala!

Pokojový servis jsem již zmínila.

Personál v jídelně byl úslužný ,v baru a na recepci na mě dělal dojem, že upřednostňoval jiné hosty (asi dávali bakšiš)

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Jak jsem již uvedla,voda u pláže byla jedno velké kamenité brouzdaliště! Proto jsme chodili cca150 m. na pláž sousedního hotelu,kde jsme byli nuceni si sebou brát láhve s vodou na pití,protože nás u místního baru odmítali obsloužit,s tím,že máme svůj bar u svého hotelu. Mj.bar na pláži fungoval od cca 10 do 16,30h.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Až na výhled z pokoje, bylo okolí typicky orientální, krásné obchůdky, ,v sousedním hotelu Staré Akvárium živočichů Rudého moře, ,...smlouvající a vstřícní prodavači.

Pláž sousedního hotelu byla písečná i kamenitá, moře teplé, průzračné.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Již nikdy více!!! Bylo tu ubytováno hodně arabských rodin ,které měly svá specifika, z dalších národností hodně Srbů, Poláků a Rusů, kteří se chovali dost neurvale!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MR: Naše cestovky - 20. 10. 2022 7:37

Přihrávají lidem na recepci , neboť nezaplatí první a poslední den. A když zničeni cestou trpíte hladem ,žízní utajení zaplatíte cokoliv. Představte si ten podvod v našich podmínkách ,dáte uklízeči 50 Kč denně aby uklízel ! Mimo arabské země nepotkáte nikde uklízečem, máte WC papír, ručníky i kávu . Češi jsou požehnáním pro všechny zaměstnance díky CK reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání