Napsat recenzi

Špatná pláž

Recenze hotelu Magic Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 38 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Celkem klidný hotel.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje staršího data, když máte pokoj do zahrady, tak tam žádná zahrada není. Díváte se do zdi sousedního domu, který je několik let v rekonstrukci a za kterým se staví nový úřad pro Hurghadu, betonují do půlnoci, na staveniště a prázdný plac k sousednímu hotelu, na který se vyváží stavební suť.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Hodně kuřecího masa, spousta rýže, brambory, slabý výběr ovoce, datle katastrofa = nechutné, zákusky celkem dobré = sladké, polévky celkem dobré. Nakládané cibulky nechutné = nejde srovnat z obchodu v ČR. Plátkové sýry nic moc a salámy katastrofa.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

WIFI na recepci vypadává. Když máte noční let a přilétnete ráno, chtějí 20 € za to, že dostanete pokoj dříve než ve 14h. Recepční a nosič kufrů trocho přidrzlí. Ostatní personál v pohodě. V hotelu předražené krámky. Bazén nic moc.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Dno moře v délce min. 150 m mělké a je nutno chodit v botech do vody, když jdete z levé boční strany, je tam slizké bahýnko. Kdo je zvyklý na procházky a nebo běhat po pláži, zapomeňte. U provazu vymezující prostor, což je v těch cca 15-200 m je voda do pasu, když je doba úplňku, tak při odlivu je voda po kolena. Na šnorchlování zapomeňte, u provazu začíná písek a tam jsou jen malé obyčejné rybky. Na šnorchlování je o 100% lepší El Palacio. Na pláži ochotný personál. Na pláži spousta havranů, 4 kočky a 1 pes, když si necháte volně igelitovou tašku, tak si myslí, že tam je jídlo a rozcupujou ji. Na pláži nabízejí předražené masáže, manželka si jednu dala, chtěla ten krém co ji s ním masírovali a vedoucí masérek za něj chtěla 15€, tak si jej koupila naproti hotelu za 3€.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Minimum krámků, 2 lékárny. Když se projdete po okolí, nic kloudného ke koukání. Parta 4 toulavých psů a dost koček, neotravují. Všude klasický nepořádek, odpadkový koš je v Egyptě neznámá věc.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Obyčejný hotel, kde akorát přespíte. Služby tomu odpovídají.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan K., Chrudim: Nic se nemění... - 19. 11. 2023 17:01

Měl jste si nejdřív recenze přečíst ! Téměř vše, co vytýkáte, je (různými pojetími) uváděno v předchozích recenzích nejméně 2 roky zpětně.... ale přesto jste si ten hotel sám vybral, patrně ale hlavně pro jednu z nejnižších cen v nabídce, že ? A 20 EUR za časný check-inn se zdá moc ? Při běžné ceně 1 denní taxy je to pod 50 %, za mne tedy výhodné (i když před 18 měsíci se spokojil i s USD, tedy o dalších 10 % méně...). Na druhou stranu musím přiznat dost značnou objektivitu toho hodnocení, resp. téměř úplné potvrzení toho, co se dalo vyčíst z dalších hodnocení, až 2 roky zpět - nevyhovuje-li Vám to, potom ovšem nechápu Vaši volbu ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání