Napsat recenzi

Hotel Magic Beach Hurghada

Recenze hotelu Magic Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 714x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedoporucuji, opravila jsem z polovicniho doporuceni, jelikoz z te neprevleknute postele jsem si dovezla plisen, dnes mi lekarka dala leky. Takze opravdu dovolena za vsechny prachy.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel je pěkný, kousek od letiště, pokoje standartni, plně dostačující, pohodlné postele, balkon, vyhled je sice u všech pokojů na moře, ale ty boční pokoje blíže do ulice vidí moře, ale i ulici a k tomu ten nepořadek vedle hotelu, kde je zásobování. Dále TV, dokonce teď už s českými programy, minibar, který ale nedoplňují a jelikož nedávají balenou vodu na počet osob, tak minibar zachraňuje, když má člověk žížeň. Po stížnosti, že není voda, mi jednu dali, ale to bylo vše.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava all inclusive není nejhorší, s dcerkou jsme se najedly. Je ale málo nápojů nealko, restauraci hlavni zavřou v 10 hodin a bar na nápoje venku začíná v 11 hodin, mazec. Plastová láhev to jistila, nápoje jsem čepovala při snídani. Strava není moc bohatá, malý vyběr, ale stačilo. De facto se to pořád opakovalo. Ke snídani mi třeba chyběla míchaná vajíčka. Co se táče snacku mezi snídání, obědem a večeří, katastrofa. Obsluha se ani jednou nezeptala, co si dám k pití, ale rusy, či poláky a němce obsluhovali velmi často.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení dostačující, personál až na vyjímky celkem milý. Co bylo ale příšerné, postel nám nepřevlekl, byla plná černých vlasů - fuj. Ručníky též srovnal vždy vlhke a použité. Po opakované stížosti u majitele začal měnit. Hlavně, že si vzal vždy dolary, které mu ležely na stole. Po tom, co jsem mu řekla, ze jestli nebude menit rucniky, že uz nedostane ani dolar, se snazil,ale az v druhe pulce dovolene, takze co se tyce hygieny a cistoty, absolutni nespokojenost.

Trezor na pokoji super, akorat mu upadly dvirka, po nahlaseni se nic nedelo, az majitel zase zaridil.

JInak ale hotel celkove byl cisty.

Bez baksise ani nehrabnou, neustale nastavuji ruce, ale sluzby teda nic moc.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž malá, je to navoz nejake stavebni suti a jilu, na tom pisek, ktery je udusany - hruza. Lehátka z vetsiny rozbita, slunecniky sice nic moc, ale ucel plnily. Moře melke, muselo se cca 400 m, nez se dalo plavat, slo se po blate a jilu. Pri rannim odlivu hodne malo vody, navecer bylo lepe, jelikoz v tuto rocni dobu tam slunce spadne za hotel uz v 15.30 a pak je uz opravdu zima, takze hruza. K tomu bylo silene vetrno a studeno. Dalo se jit k sousednimu hotelu, ale slo se bordelem, mrtva murena a jezci tam jen tak lezeli a mrtvy ptak v mori asi tri dny a nikdo ho nevyndal. Vic asi psat nemusim.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Všude špína, bordel, stavebni sut, rozbite domy. Vsude spousta chudych lidi bez domova, mnoho chudacku bezprizornich zviratek. Zadny poradny lekar a ani veterinar, velmi smutne.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nic moc, dojmy smisene, za plaz a more hotel nemuze, ale trosku snahy a mohlo by byt lepe, jelikoz hotel je blizko letiste, je mensi a mohl by byt utulny, je to velika skoda. Ja se tam rozhodne uz nevratim a vlstne uz ani do Egypta, kde jsem byla celkem 5x, ale toto pro me byla nejhorsi zkusenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání