Napsat recenzi

Hodnocení hotelu Magic Beach

Recenze hotelu Magic Beach Hotel **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 757x
Recenze se líbila: 109 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud chcete jet "za mořem", rozhodně si zájezd i kdyby byl "levný" NEKUPUJTE!

Bylo to naše nejdražší opalování v životě, nic jiného na místě není.

Při 5. dovolené v Egyptě, jednoznačně nejhorší!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Postarší menší hotel, rekonstruovaný na způsob "Potěmkinova vesnice" to co má sloužit klientům je staré. Za dobu pobytu nám museli opravovat funkci klimatizace a elektronický zámek dveří, který byl na kartu. Vnitřní zařízení hotelu, vč. pokojů, staré opotřebované,

v koupelně nám za celou dobu pobytu - 14 dní nedoplnili tek. mýdlo, ani nedali nové miniaturní mejdlíčko. Prádlo, ručníky a osušky již hodně pamatující, byť čisté.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jedna z mála, resp. jediná dobrá kvalita služeb, pokud pominu servírovací služby - nápoje k obědu a večeři - bez "bakšiče vás nevidí"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení a jeho kvalita rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkám.

Vyberu jen "okaté nedostatky": WC pro pláž a restauraci jen v hotelu v 1.patře 2 x 2 kabinky - muži-ženy,od pláže více jak 100 m. Výtahy pro 6.p. budovu sice 2, ale bez blokování dveří, takže vás klidně zacvaknou. Vůbec technické zázemí /klimatizace nevyčistěná a prastará-hlučná/. Schody z jednotlivých podlaží nepřiměřeně úzké, pokud by je bylo třeba použít při evakuaci asi by horní podlaží měla smůlu.

"Plážový bar - samozřejmě mimo pláž venku, obsluhuje i donášku nápojů k obědu a večeři cca 50m od budovy nápoje v tuto dobu nevychlazené.

Hotelový bazén ve velikosti téměř soukromého většího bazenu v ČR - menší jsme v Egypte ještě neviděli!

Možnost používat Wifi jen v recepci za poplatek, ale bez záruky kvality a nebo vůbec příjmu.

Služby kadeřnické a masérské - neustále se vám vnucující a "služba delegáta za CK" je kapitola samostatná - mimo registraci po příletu a doprovod do hotelu, podobně i při odjezdu a 1. tzv. uvítací schůzku, kde se dozvíte pouze rozsáhlou nabídku výletů - nic jiného_ Navíc je to egypťan hovořící sice česky, ale po egyptsku, takže je mu rozumět tak napůl.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Vlastní pláž u moře je vlastně navážku pokryté pískem- to by ještě nevadilo, přístup do moře, to už je skoro horor!

Než se probrodíte mělkou vodou - pokud není odliv - k bojkám označujícím hloubku ve které je už možné plavat cca 1,6 m je to cca 200-250 m! To by ještě nebylo to nejhorší, ale musíte projít po dně, po kterém se téměř bez vodních bot jít nedá! Je to snad staré zřejmě korálové podloží - tedy ostrý povrch zanesený bahnitým pískem! A když je odliv cca 3 hod denně je dno bez vody alespoň 50 m. V místě je také velmi větrno!

Shrnuto - rozhodně si nezaplavete i po překonání uvedeného protože v botech se prakticky plavat nedá!

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Z obou stran - rozestavěný objekt a menší nepoužívaný hotel s příslušnou "vlastní pláží"samozřejmě neudžovanou, takže vidíte čemu se podle CK říká křištálově čistá voda.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pokládám nabídku CK hotelu Magic za klamání zákazníků - pokud někdo zvažuje zakoupení zájezdu - vyberte si rozhudně něco jiného, nejlépe mimo Hurgádu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání