Napsat recenzi

King Tut & Sphinx Aquapark Beach Resort

Recenze hotelu King Tut Aqua Park Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 210 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování celkem fajn, okolí horší, služby nic moc.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoj s opotřebovaným, ale udržovaným a čistým zařízením, balkon s bočním výhledem na moře a přímým výhledem na bazén se skluzavkami. Nešťastně řešený sprchový kout, kde sprchová hlavice napevno zapuštěná ve zdi prostě stříká ven ze sprchového koutu, ať se snažíte, jak chcete.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Pro mě velké zklamání. Malý výběr stále se opakujících jídel, brambory na všechny způsoby vždy nedovařené, nedostatek šálků na teplé nápoje i skleniček na džusy a nápoje z postmixu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Tři bazény - velký u pláže, na něj navazující bazén s pool barem a bazén se skluzavkami. První dva s dostatkem lehátek a čisté, ten se skluzavkami na mě působil poněkud zanedbaně.

Několik restaurací a barů - bar na pláži a v bazénu zavírají v cca 17 hodin, lobby bar funguje do dvou hodin ráno.

Personál vstřícný a ochotný. Nenarazil jsem na nikoho nepříjemného.

Služby All Inclusive podle mě dost nedotažené - veškeré nápoje rozlévané do pohárků, většinou plastových, o objemu cca 1 dcl, a to včetně piva rozlévaného z lahví. Pohárků bývá nedostatek, rychle se sbírají ze stolků, omyjí se pod tekoucí vodou a jsou připraveny na další kolo :-)

V hotelu je také lékař, lékárna a cca 10 obchůdků.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Dvě pláže - jedna s pozvolným vstupem do vody po kamenech (boty do vody prakticky nutnost). Během dopoledne probíhá odliv, takže kolem jedenácté hodiny připomíná moře u této pláže spíš louži.

Druhá pláž má molo a vstup do vody po schodech - tady je plavání celý den bez problémů. U obou pláží dostatek lehátek a slunečníků, v rámci AI osušky zdarma. Bar na pláži se též potýká s nedostatkem pohárků, které neúnavně sbírají po celé pláži a po umytí pod tekoucí vodou rychle vracejí do oběhu.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel působí , jako by stál uprostřed staveniště- kolem něj rozestavěné nebo rekonstruované budovy, před rušnou čtyřproudovku přístup k obchodům včetně potravin.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nebyla to určitě tragédie, ale příště raději jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 23 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání