Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Hotel Sand Beach **+ (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 535 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • ušpiněné záchodové prkýnko.
ušpiněné záchodové prkýnko.
  • sprchový kout-neuklizen po předchozích klientech hotelu. sprchový kout-neuklizen po předchozích klientech hotelu.

První den šok jak může být tento hotel vůbec v nabídce CK! Naprosto nevhodný pro čechy.Všude špína,hygiena je pro ně cizí slovo.Naprosto neodpovídá třem hvězdám jak tento hotel prezentují mnohé CK i dvě plus je silný výraz.Fotky jsou hodně přikrášlené.

Ubytování  průměrně (1/5)

První den mě ubytovali v pokoji,který nebyl uklizen po předchozích klientech.Povlečení cítit potem-evidentně nepřevlečené a nevyprané,šípína v celé koupelně-na záchodovém prkýnku vlasy.Podlaha neuklizená snad celé týdny.Nikde žádný ručník.Okamžitě jsem šla tento pokoj vyměnit.Na recepci mi sdělili,že je to možné až za dva dny neboť všechny pokoje jsou obsazeny.Po celé dva dny v tomto pokoji nikdo neuklidil a ani nedal ručník.Velmi špatné okno,které nešlo zavřít-kdokoli mohl vlézt dovnitř-šlo otvírat z obou stran.Dveře měly velice špatný zámek a taky jsem zjistila,že si někdo otevřel a šmejdil ve vnitř v době,kdy jsem byla na pláži.Vše jsem měla zamčeno v kufru takže se mi nic nestratilo.Po dvou dnech mi pokoj vyměnili-pro jistotu jsem si to sjednala i přes delegátku, abych měla jistotu,že výměna opravdu proběhne.Další pokoj byl podstatně lepší,ale musela jsem ihned po příchodu dohlédnout,aby vše pořádně opravili-urvaná sprcha,padající dveře od skříně,uklid po předchozím klientovi-neskutečný chlívek(za ten se mi omlouvali,že ještě nestihli uklidit).

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Jídlo pořád stejné-to by tak nevadilo,ale opět žádná hygiena.Nikdo nedbal na to,aby byly čisté lžíce na nabírání jídel-klidně se topila lžička v hovězím mase nikomu to nevadilo.V čerstvých salátech běžně křupala hlína mezi zubama.Ve vařené zelenině jsem první večeři našla mrtvou mouchu.Nejvíc mi vadilo,že strava all inclusive v tomto hotelu sice zahrnujie i pití,ale to se nalévá na požádání-i voda.Nikde nenajdete balenou vodu!Tu si musíte jedině koupit!!!Co je největší hrůza-místní lidé o tomto hotelu tvrdí,že je nejhorší z hotelů v okolí a že by se báli v tomto hotelu stravovat!!Hodně ubytovaných egypťanů kupovalo jídlo v obchodech.Hotel nemá dobrou pověst.Pokud má někdo zažívací potíže jsem stoprocentně přesvědčená,že je to z jídla a z všudy přítomné špíny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Že je vybavení staré člověk přežije,ale že je všude špína a uklízí se pouze určité pokoje,je poznat okamžitě.Stoly,židle a zrdcadla do úklidu ani nepatří.Na požádání mi utřeli poličku v koupelně.a taky stolek na odkládání kufrů.Bazén velmi špinavý-místní se v něm koupou v oblečení neboť nemají ve zvyku nosit plavky,ale v tomtéž oblečení pak jdou do jídelny a chodí v něm celý den.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Pláž je velice malá a moře zakalené.Přímo z pláže se nadá vůbec pavat je tam malá hloubka a všude jsou veliké šutry.Bez botů do vody je to risk.Ze vzdáleného mola se plavat dá,ale sestup je po kamenech.Pro dospělé to ujde,ale děti by měly problém.Nevýhoda je i veliký vítr.Ručníky na pláži se dávají na kartu,ale né vždy tam ten dotyčný zaměstnanec sedí-někdy je to problém ho najít.Jediné z čeho jsem byla nadšená je podmořský život-se šnorchlem se dají vidět spousty ryb a ježků-z místa dál od pláže.Ale zase je třeba jít ve správnou dobu.Díky velikému větru bývají veliké vlny a v těch to může být i nebezpečné.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Špína,všude odpadky.Hodně obchodů,ale pro ty kdo neznají místní poměry je to dost nevýhoda klidně vám prodají mnohonásobně nadsazené zboží-i potraviny.Doporučuji už dopředu přepočítat a rozhodně neplatit v dolarech nebo eurech!Je lepší platit jejich měnou a i u té je důležité kontrolovat kolik co stojí.Většinou ani na potravinách není uvedena cena a oni vám klidně bez mrknutí oka naúčtují několikrát více než by naúčtovali místním.Cizinec je pro ně snadná kořist a je třeba ho co nejvíce obrat-bohužel.

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Dojem z hotelu-neupravený,žádný řád,je třeba se domáhat svých práv.Ten kdo čeká tříhvězdičkový hotel s all iclusive bude sklamaný.Nečekala jsem žádný luxus,ale že tam budou chybět základní věci jako-čistý pokoj,čistý ručník,úklid pokojů,dostupnost obyčejné vody,toto je opravdu základ!!! Co si sami anglicky nebo rusky nedomluvíte prostě nemáte.Delegátky jsou sice ochotné,ale né každá uspěje u recepčního.Jsou ochotné vám i vyměnit hotel,ale v mém případě by to bylo s doplatkem110 dolarů a to jsem nebyla ochotná zaplatit.Připadá mi to nefér zaplatit znovu za ubytování,když už jsem si ubytování zaplatila a ono neodpovídá tomu co v česku slibují na stránkách CK.Personál je sice usměvavý a ochotný,ale opravdu si o všechno musíte umět říct.Samozřejmé věci v tomto hotelu smozřejmé nejsou..Místní egypťané nezávazně na sobě tvrdí,že by v tomto hotelu nikdy nejedli,protože by se báli zdravotních potíží.Nebýt pár příjemných lidí,které jsem tam potkala,tato dovolená by byla naprosto neuspokojivá a v žádném případě neodpovídá prezentaci mnoha cestovních kanceláří(CK).Tento hotel nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Ladislav Sýkora: Hnus - 17. 9. 2012 21:19

Fakt děs! Jednoznačně doporučuji všem, kdo museli absolvovat takový zážitek, aby vymáhali peníze po cestovkách v ČR zpět. Jinak to budou prodávat dále a vydělávat na špíně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání