2012

Recenze hotelu Hotel Beirut *** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Průměrné hodnocení hotelu:
1,5
(na základě 2 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: květen 2012
Fotografie: 0
Komentáře: 0

Egypt a Hurghádu jsem s manželkou letosnavštívil již po čtvrté,ale úplně poprvé jen tříhvězdičkovej hotel.Musím říci.že ani já a ani má milovaná manželka nejsme nároční,ale hotel Beirut předčil naše očekávání!!!Nemužu říci,že je hotel v dezolátním stavu,ale už má svoje léta a slávu zasebou.Hotel byl obsazen tak asi z 60 procent,ale jen mi dva z Evropy.Takže hotel jen samí Egyptané.Personál se choval slušně a ani nechtěl peníze!!(divné)Jídlo je ale přispusobené hlavně Egyptanum a opravdu každý den stejné!!

Ubytování 

Pokoje docela uklízené,ale klima už moc nefunguje a koupelna také nic moc a sem tam něco upadne

Strava a stravování 

Každý den to samé,pití v pohodě

Vybavení, služby a personál hotelu 

Bazén už se také sem tam rozpadá,lehátka drží na dobré slovo,animační program žádný,no lepší odjed někam za zábavou

Pláž a moře 

malá pláž,hodně meduz,občas skvrna od lodí..

Okolí hotelu 

Prostě starej Dahar,nic moc.Nám to ale vubec nevadilo každý den šup směr nové centrum

Celkový dojem 

Hurgháda je krásná a má plno moooc hezkých hotelu,ale tento už bych opravdu nikomu nenutil a možná bych doporučil všem cestovkám,aby ho nikomu neprodávala a ze svého katalogu ho smázla!

Hotel je vhodný pro:

• Pro mládež

Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.

Komentáře

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené