Napsat recenzi

Mé pocity o hotelu a dovolené strávené v něm

Recenze hotelu El Geisum Village ** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 865x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž hotelu letos v říjnu pláž hotelu letos v říjnu
  • takhle tam kvetl jeden z keřů takhle tam kvetl jeden z keřů
  • i v zahradě jsou citrony a mandarinky i v zahradě jsou citrony a mandarinky
  • další udržovaný stromy další udržovaný stromy
  • náš pokoj po příchodu z pláže náš pokoj po příchodu z pláže
  • večerní pohled na bazén večerní pohled na bazén
  •  květiny ze zahrady květiny ze zahrady
  • jeden keř hezčí jak druhý jeden keř hezčí jak druhý
  • letošní překvapení u hotelu letošní překvapení u hotelu
  • v hotelu je možno za dobrou cenu si dopřát masáž..po vlastní zkušenosti fakt doporučuji v hotelu je možno za dobrou cenu si dopřát masáž..po vlastní zkušenosti fakt doporučuji
  • a na konec dne neuvěřitelný západ slunce na pláži a na konec dne neuvěřitelný západ slunce na pláži

Do tohoto hotelu jezdíme již 10. rokem, je pravda, že pokoje nejsou nejnovější, ale jsou každodenně uklízeny, kromě toho hotel je za tu dobu neustále zvelebován, ať je to nová fasáda, okna, nebo nové rozvody trubek, letos dokonce celková rekonstrukce části pokojů naproti jídelně. Jsme zvědavi, až letos přijedeme, jak budou vypadat. Kdo tam jede musí si uvědomit, že hotel má dvě a půl hvězdy a je v arabské zemi, takže ho nečekají zlaté kohoutky u umyvadla...

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Každý den, prováděn úklid, mění se ručníky, pokud potřebujete vyměnit povlečení, není problém, jinak výměna 1x za 3 dny.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

jídlo velmi chutné, je pravda, že ve větších hotelích je více věcí, ale zase se tam nedají jíst, někdy kvantita neznamená kvalita, tady je jídlo opravdu chutné a neustále doplňované, kdo má rád rýži tady si přijde na své, lepší jak jí připravují jsem v životě nejedla...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Je pravda, že personál za tu dobu už známe perfektně, je velmi milý a ochotný a vždy, když přijedeme nás vřele vítají a i když se tam objeví občas někdo nový za chvíli si Vás získá svým milým přístupem a ochotou. Možná i to je jeden z hlavních důvodů proč se tam rádi vracíme. Jen jediná vada na kráse je nevyhřívaný bazén.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž vhodná i pro děti i starší lidi, pozvolný postup do moře, kdo chce jít hned šnorchlovat může z mola, které je na obou stranách, je tam k vidění mnoho ryb a korálů, jediná nevýhoda je, že pláž je za poplatek přístupná domorodcům, to bohužel cestovky neuvádí a když mají místní volno nebo prázdniny je jich tam velmi mnoho a bohužel se to pak odráží na hluku a bordelu, samozřejmě, když je pro ně počasí teplé a voda také, my jsme vystřídali již mnoho měsíců a bohužel již od května do září se toto stává dost často. Sám personál je z nich nešťastný. Bohužel majitelé z toho mají pár drobných, ale myslím si, že to spoustu klientů odradí a to by si měli uvědomit.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V prostoru hotelu velmi udržovaná nádherná zahrada, bohužel už vedle hotelu nepořádek, ale to je tam všude i kolem luxusních hotelů, je to stará část Hurgády, blízkost na trhy cca 5 minut, směnárna také, pokud si chcete zakoupit léky, pitnou vodu nebo jste zapomněli krémy je to možné koupit hned vedle hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Co říct po přečtení mé recenze, malý, útulný hotel s velmi příjemným personálem, jídlo chutné, kdo sem jede za mořem těm doporučuji, kdo blaží o tom doma básnit jaký to byl luxus nedoporučuji, byl by zklamaný a psal zbytečně špatné recenze. Já jezdím na dovolenou za sluncem a chci si ho užít i moře, na pokoj se jdu pouze vyspat neblažím po přepychu a baldachýnu...ale jak říkám, vždy se někdo najde kdo si bude stěžovat a zase za tu dobu co tam jezdíme jsme se tam setkali s lidmi, kteří se tam rádi vracejí, tak jako my...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání