Napsat recenzi

Odpočinková dovolená pouze pro dospělé

Recenze hotelu Bel Air Azur Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 720x
Recenze se líbila: 286 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na hotelový komplex Pohled na hotelový komplex
  • Prostor k sezení kousek od recepce Prostor k sezení kousek od recepce
  • Návštěvníci si mohou zahrát kulečník v billiard baru Návštěvníci si mohou zahrát kulečník v billiard baru
  • Billiard bar Billiard bar
  • Dvoulůžkový hotelový pokoj Dvoulůžkový hotelový pokoj

Hotel nabízí příjemnou dovolenou pro všechny, kteří chtějí mít klid. Ten Vám zaručí fakt, že do tohoto hotelu mohou pouze osoby starší 18 let.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Dvoulůžkové pokoje s balkónem, nebo s terasou jsou situované s výhledem na bazén, který je uprostřed komplexu. Součástí vybavení pokoje je klimatizace, televize, lednička, kde je každý den doplňována voda. Zdarma si také klienti mohou na pokoji vařit kávu a čaj. Pokoje jsou čisté , pokojová služba uklízí každý den.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

V rámci all inklusive strava, která je typická pro všechny hotely v oblasti. V rámci švédských stolů si klienti užijí také snacky během dne. Kdo by snad nechtěl využívat all inclusive bufetovou formou i večer, může využít A la Carte restauraci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Třípatrová hotelová budova působila pěkně. Personál umí německy, anglicky a rusky. Vybavení v hotelových pokojích působilo čistě. V hotelu se nachází tři bary. Jeden se pak nachází přímo u bazénu a jeden u pláže. Na recepci je personál 24 hodin denně, takže je možné cokoliv kdykoliv vyřešit. Jako v jednom z mála hotelů je zde wifi zdarma v celém hotelu, nikoliv jen v okolí recepce!

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je vzdálená pár minut chůze od hotelu. Jedná se o písečnou pláž. Problém je zde ale se vstupem do moře. Jedná se o korálové podloží, které je sice vhodné pro milovníky šnorchování, ale bez bot do vody to rozhodně nejde. Proto bych vstup do moře hodnotil jako problematický. Komu však nebude vyhovovat pláž, je k dispozici bazén, který je v období zimních měsíců vyhříván.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel je kousek od samého centra Hurghady, kam se dá pohodlně dostat místním autobusem. Spolu se sousedním hotelem tvoří příjemný hotelový komplex.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jistou výhodou může být i to, že se nejedná o monumentální stavbu, a to u mě konkrétně vždy získá plusové body. Horší situace je se vstupem do moře, ale hotel si určitě najde své fanoušky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání