Napsat recenzi

hotel Arabella Azur

Recenze hotelu Arabella Azur Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 1 054x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pěkný hotel, všude čisto, velice ochotný a milý personál. Strava bohatá a pestrá, all inclusive skutečně na úrovni , veškeré nápoje alko i nealko až do pozdních nočních hodin např. na diskotéce k dispozici. Koupání a pláž přímo u hotelu. Není co vytknout.

Byly jsme zde s kamarádkou v r. 2013 již po desáté a určitě zase někdy přijedeme.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Pokoje zařízené starším nábytkem, ale všude čisto, denně úklid a čisté ručníky. Jedině co se dá vytknou je hlučná klimatizace na pokoji. Ale i s tím jsme si poradily.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Není co vytknout, velká spokojenost. Minibar na pokoji denně doplňován.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Služby personálu super, skutečně mimořádně jsou všichni milí a ochotní.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž v těsné blízkosti.Na výběr klidný záliv pro bázlivé plavce, nebo otevřené moře s korály a zdarma zapůjčení všeho ke šnorchování.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V blízkosti hotelu krámky a nemocnice, kde prodají jakékoliv léky. Taxi zaveze do centra Hurghady.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Opravdu velká spokojenost již po desáté dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vidlák Josef: Dotaz - 30. 11. 2013 19:51

Dobrý den,lýbyla se mně vaše recenze k tomuto hotelu,v dubnu se tam také chistám.Chtěl jsem se zeptat jestly jde zakoupit výzum na letišti a jetsly je to bez problémů i když neumím anglicky,a jestly je tam přílyv a odliv.A třeba na co si mám dát pozor? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání