Napsat recenzi

Arabella Azur

Recenze hotelu Arabella Azur Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 700x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Varování pro rodiny s malými dětmi: sem rozdodně nejezděte.Pokud již šnorchlují přístup do moře pouze po schůdkách a jen malý kousek pláže/v přístavu/ je označen jako rodinná pláž.Voda zde je však špinavá a opravdu bych se zde bála plavat díky velkému počtu lodí.

Bazény 3 z toho jeden pro děti.U každého bar s nápoji/výborné kapučíno/

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Na první dojem už na recepci tak 3* ale po obhlédnutí pokoje.koupelny a balkonu spokojenost.Bydlela jsem v bloku "D" pozor na každodenní velmi hlučné večerní programy do 23hod.Starší nábytek,okna s tmavými barevnými skly/doporučuji 1.patro za malý úplatek do pasu nebyl problém/,hlučná klimatizace umístěná v záhlaví postele/v létě v noci asi nepoužitelná.Uklid na 1* každý den.Uklizeči si jistě zaslouží 1x za pobyt cca 1USD.Blízko do hlavní restaurace a na pláž.Pokud si zaplatíte výhled na moře,tento hotel má z celkového počtu 296 pokojů cca jen 40 s přímým výhledem.A to ještě blok "E" je prý pouze pro VIP hosty a egyptské rodiny trávící zde jeden den/Pá/.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Snídaně bez závad jen mi chyběly automaty na kávu.Obsluha chodila s konvicemi a kávu a čaj rozlévali sami.Obědy slabší ve srovnání se 4* v Turecku,ale hlady neumřete.Větší část restaurace nemá klimatizaci/otevřená okna/.Večeře jsou podávány na dvou místech,jednak v hlavní restauraci a pak vedle recepce v tzv. italské restauraci/jídlo nic moc/ která je plně klimatizovaná.Také u bazenu a na pláži možnost teplého jídla od 15 - 18hod.V minibaru na pokoji každý den 2l vody + 3ks malých ochucených limonád zdarma.Absolutní nedostatek čerstvého ovoce/díky termínu pobytu/ jen pár unavených banánů či jablíček

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Personál ochotný ale většina hostů jsou Holanďani a tak jsou především číšníci v restauraci a obzvláště na pláži,naučení na malé zpropitné/50 centů/.Pak si vás i pamatují a nápoje npř. k obědu nosí bez objednání.Na pokoji varná konvice + Nescafé či porcovaný čaj.Cukr + smetana do kávy.Vysoušeč vlasů patří už do standardu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Velké mínus tohoto hotelu.Na plánu hotelu jsou uvedeny 3pláže.Rodinná nepoužitelná viz výše.Hlavní pláž má polovinu lehátek ve stínu po celý den a i když byl hotel obsazen na 70% v době mého pobytu,už ráno v 7hod byla zabraná nejlepší místa důchodci,kteří mají špatné spaní.Je možnost využít pláže u sousedního hotelu Arabia,ale all inclusive tam neplatí.Takže osušky a pití sebou neb je to cca 250-300m daleko.Většina přístupů je též po schodech,jen v laguně/kalná voda/ se dá na dvou místech jít do moře pozvolna.Ale i tam musíte zabrat lehátka nejdéle do 8hod.Naopak hosté co šnorchlují/i jiných hotelů/ využívají tzv.Reef beach,ale ta je malá a tak místo po 8hod těžko hledáte.Osušky vymění i několikrát za den bez problémů.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Ještě v areáli hotelu velký komplex obchůdků/předražené/ ale hned za branami hotelu na hlavní třídě několi dalších krámků se suvenýry/smlouvejte/.Vzhledm k neúčasti Ruských turistů ale i tady některé zavřené.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Už jsem navštívila vícero zemí a i v Egyptě jsem nebyla poprvé, ale díky špatnému přístupu do moře bych příště volila jiný hotel.Vzhledem k počasí/celý týden od 22.11. - 29.11.teplo +29C - +30C/ jsem odjížděla odpočatá a spokojená.Pouze cesta zpět trvala 5hod letu,neb jsme nabírali turisty ještě v Marsa Alam.Cestovali jsme Cairo Air kde nikdo za celý let nepromluví a vy nevíte,kde se nacházíte.Spousta lidí se nedokázala domluvit při výběru pití natož vybrat si ze dvou jídel/hovězí nebo kuře/.Při letu tam se nás ani nikdo nezeptal a prostě nám dali co na nás právě vyšlo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání