Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu The V Luxury Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2023
Přečteno: 146x
Recenze se líbila: 86 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Silvestrovský pobyt 2022-23 byl pro nás velkým zklamáním. V tomto hotelu jsme byli potřetí a těšili jsme se na výborné, pestré jídlo, hezkou pláž a bohatý animační program jako při předchozích pobytech. Cestovní kancelář *** nám posunula odlet o 10 hodin později (což nám oznámili týden před odletem, velmi arogantní jednání), takže místo v sedm ráno jsme na hotel dorazili potmě v šest večer. Už to nám na náladě nepřidalo.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Vzhledem k tomu, že jsme přijeli až večer, pokoj i náramky jsme dostali hned.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Po příchodu do restaurace na večeři jsme nevěřili, jak se nabídka jídel zhoršila, bohužel stejný dojem byl i při snídani a obědě. 4 polévky nevalné chuti (např. připálený mrkvový krém), dva až tři druhy masa, stejný počet příloh - rýže, bramborová kaše, v horní restauraci hranolky, každý den stejný kebab, krájená zelenina, 2 zeleninové saláty. Chyběly typické místní míchané přílohy a saláty. U pultu připravovali těstoviny, občas jim došlo maso. Místo sushi a mořských plodů v japonské restauraci vařili každý den blivajz z kalamárů (a to mám mořské plody ráda) a hrozně ostré hovězí, navíc to tam smrdělo spáleniskem. Úplně zmizelo grilování na terase. U snídaně chyběly různé pomazánky, nakrájené salámy a sýry, museli jste si vystát frontu u kuchaře, který vám to nakrájel. Malým plus bylo u snídaně capuccino a laté, vymačkaný pomerančový džus, což ale od 5hvězdiček čekáte. Na plážovém baru každý den stejný hamburger, kebab a pizza.

Vrcholem byl silvestrovský raut, který trval pouze 20.30 - 23.00, v jedenáct už bylo vše zavřeno a hotovo. Fungoval už jen bar.

Do Egypta létáme už 15 let, tento hotel v jídlu spadl z 5 hvězd na 3. Cena za tento pobyt neodpovídala nabídce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení a personál v pohodě, hotel i pokoj čistý, doplňována voda a limonády do minibaru.

Animační tým se nepřetrhl, nejčastější aktivitou bylo sezení v jejich budce a povídání si, aktivity neprobíhaly podle avizovaného rozpisu. Večerní program: hlavně dětské minidisco, velmi nízká úroveň "živé" hudby k tanci v horním baru (dříve každý večer 20.00-22.00). V neděli bez animačních programů.

Dětský bazén v tomto termínu 25°C, jacuzzi bazén (malý) do 25°C, výřivky v rámci jacuzzi bazénu 25°C, velký bazén s barem 14°C.

Silvestrovský program - saxofonista, ohňová show (hodina motání zapálenými špagáty) a "živá" hudba při rautu (zpěvačka s notebookem), která stejně nebyla moc slyšet, nebylo místo na taneček, ohňostroj o půlnoci.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Pláž zničili tím, že tam natahali rozbitá plastová mola, která dřív vytvářela pláž s lehátky na moři. Teplota moře asi 21°C. Pláž čistá.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Zahrada udržovaná, za plotem egyptská klasika :(

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Do tohoto hotelu již nepojedeme, cena, obzvláště za silvestrovský pobyt, neodpovídá poskytovaným službám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání