Napsat recenzi

Nebaví Vás běžné hotelové pokoje? Tady jste správně!

Recenze hotelu Panorama Bungalows El Gouna Resort **** (Egypt - Hurghada - El Gouna)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 917x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jeden z bungalovů Jeden z bungalovů
  • Dvoulůžkový bungalov Dvoulůžkový bungalov
  • Ráno se probudit a vidět tohle? Za mě ano! Ráno se probudit a vidět tohle? Za mě ano!
  • ...a nebo skočit rovnou do bazénu... ...a nebo skočit rovnou do bazénu...
  • Panoramarický pohled na Panorama Bungalows Resort El Gouna Panoramarický pohled na Panorama Bungalows Resort El Gouna

Mě zaujal tento komplex velice! Kromě standartních hotelových pokojů nabízí také bungalovy, a to jak s přímým vstupem do bazénu tak i do mořské laguny, tohle opravdu stojí za to!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Komplex nabízí celkem 169 pokojů, ale jak již bylo zmíněno, mě zaujaly spíše bungalovy, do kterých jsme měli možnost nahlédnout. Těch resort nabízí celkem 70.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

V rámci all inclusive švédské stoly. Vybere si opravdu každý. Během dne je samozřejmostí snack. Najdeme zde jednu hlavní restauraci a několik barů, včetně toho u bazénu a na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Velice pěkný čtyřhvězdičkový komplex. Na pokoji klimatizace, televizor, sejf, minibar za příplatek. Každý den doplňována balená voda. Rodinné bungalovy nabízí větší prostor v podobě dvou místností. Jak již bylo zmíněno, všechny bungalovy mají terasu /do zahrady, k bazénu, do mořské laguny/.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž se nachází v laguně, která je lemována palmami a měří si 500 metrů.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Komplex působí celkově příjemným dojmem. Najdeme zde soukromé jezero, kde je množství barevných ryb. Pohled na bungalovy, je pro mě příjemnější, než pohled na vysoké budovy ostatních hotelových komplexů. Působí to svěže!

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Záleží na vkusu. Jak jsem zmínil, forma bungalovů pro mě určitě sympatičtější, než monotónní vysoké hotely. Výhled z bungalovu na mořskou lagunu je krásný a určitě bych tento resort jen a jen doporučil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání