Napsat recenzi

Nase panska jizda se synem (10 let) do Egypta

Recenze hotelu Hotel TITANIC BEACH SPA AQUA PARK ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 342x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nekonstruknivni poznamka: Inu co rici horsi hotel jsem snad nezazil.

Pujdu na to ale konstruktivne :-). Po priletu na letiste trochu chaos zrejme jako vzdy kdyz se nekam leti. Delegatku se nam povedlo najit az uplne u vychodu z letiste takova plnostihla uplne prehlednout nesla :-). Do tohoto hotelu nas jelo jen par 5 lidi (ja syn a rodina o 3 clenech). Pobyt na 11 dnu. Dle syna " ten hotel byl stredne dobry :-(, ale jidlo nic moc :("

Testoval jsem v hotelu internet a ten moc nedoporucuji v pokoji mne nefungoval vubec a na recepci jen malo cena mne pak prijde dost vysoka 15 Eur za den (v porovnani jsem mel za 60Eur pripojeni 24*7 po celou dobu pobytu od tamejsiho operatora Etisalat).

Ubytování 

Ubytovani v pokojiku pro 2. Standardni zarizeni telka, lednice (doplnovano 2x voda a 1x 1l pepsi/fanta/sprite), postel, stolek (otevreljsem suplik a vypadl) , gauc, trezor .... Zarizeni bylo uz starsi a v dezolatnim stavu. Klimatizace moc nefungovala foukala spise telpej vzduch a telka zni voda (po vymene pokoje uz trosku chladila ale zadna slava). Ubytovani s balkonem vyhled na more a hromadu bazenu. Vsude v pokoji spoustu malejch pavoucku. Pokud jsem zapomel lahev od sprite na stolku pres noc kompletne obalena od zhora az dolu pavouckama. Reklamovano na recepci prisel pan s postrikem vystrikal to ale druhej den se to opakovalo.

Strava a stravování 

Strava ty jo to byla jizda. To jsem snad jeste nezazil. Na to ze je to petihvezda s SPA tak jidlo byla fakt katastrofa. Dokola to same malo kdy obmena. Hodne rejze (rozvarene a bez chuti), testoviny (moc je doma nejime), nejakej kus flakoty (maso vetsinou v nejake omacce se zeleninou - naprosto bez chuti), sekana se zeleninou, morsti krabi, pak par zakladnich zelenin (rajce, okurka), trosku ovoce (jablko, vino, hruska), zakusky (tak to bylo snad nejlepsi dalo se to jist a melo to nejakou chut), palacinky (nutela, med, dzem). Svaciny pak hotdog a hamburger (do hotdogu se davaji jen pulparky, hamburger kus neceho cemu se rika maso o prumeru 5cm a 1cm vysoke).

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybaveni samotneho hotelu bylo celkem luxusni. Velice pekne spolecne prostory recepce a ruzna prisali. Automaty na cokoladu kafe nebo studene napoje skoro na kazdem kroku. Stejne tak se posadit take nebyl velky problem ve spolecenskych castech hotelu. Spoustu bazenu (vetsina znich propojenych dohromady).

Vodni park je tema samo pro sebe. Celkem pozde se zapinal a brzo vypinal provoz zhruba od 10:00 - 18:00. Celkem velke fronty u ruznych atrekci. Dva tobogany ve kterych se jezdilo na kruhach bud jednokruh nebo dvoj kruh. Odsud mam ne hezkou vzpomunku kdy jsem jelo na jednom znich a malej klucina tak 5 - 6 let se nahore podadil do kruhu ale tlak vody v toboganu ho nedokazal dostat dolu (proste vazil malo ne tech 90 kg co mam ja). Prisel k nemu plavcik a trosku do nej strcil klucina se rozjel a nekde uprostred zustal viset to uz jsem ale nevedel. Nasedl jsem na svuj kruh a po dvou minutach a jel vzdy si jizdu uzivam co nejrychleji tentokrate to vsak byla chyba a mel jsem co delat abych do kluciny predemnou nenapalil plnou rychlosti a tak jsem se tam otocil abych spadl z kruhu a snizil rychlost i tak jsem udelil takovou kinetickou energii ze z toboganu vyletel a div nepreletl celou dojezdovou vodni plochu. Ja skoncil s modrinama na rukach nohach a hlave. Pak uz jsem tam nechodil. Dalsi tam byla nejaka rychlodraha jezdilo se tam na podlozkach celkem zajimave ale netestoval jsem to. Potom tam byla pribojova vlna silene velkej bazen se systemem pro generovani vln jako na mori. Pri porovnani pribojove vlny v Aquapalace cestlice kdy mam co delat abych se tam udrzel a ma to nekdy az 75 cisel vlna tak tady to bylo asi tak 10 cm :-) celkem usmevne. Dalsi atrakce tam byla jizda va velkem kruhu pro 3 - 5 lidi celkem zajimava adrenalinovka lec kdy se clovek bal ze vypadne z drahy ale asi to maji dobre spocitane a nic takoveho se nestalo :-) jedine co mne na teto atrakci zamrzelo je nefunkcni vytah na tyto velke kruhy a nutnost techto opravdu velkych kruhu tahat po schodech. Jeste dve celkem zajimave atrakce tam jsou divoka reka s padlovanim na raftech tu jsem si celkem uzival pekna vec a potom tobogan ktery vas vystreli proudem vody taky pekne ale obsluha mne vyhnala :-) zrejme asi ma vaha.

Posilovna tam byala celkem pekna a cas od casu jsem se tam sel se synem vyradit. Spoustu ruznych stroju ktere jsem do te doby ani neznal. Pozor detem tam neni povolen pristup ale nekontroluji to :-). Uplatek pak vse resi.

Personal celkem vpohode a snazil se.

Pláž a moře 

Uz kdyz jsem do tohoto arealu jel jsem vedel ze s morem to nebude nic moc. Plaz celkem pekna piscita spousta volnych lehatek kdyz nad tim uvazuji ta 99 procent volnych v nejparnejsich dnech :-). More silene smrdelo a bylo od piscite plaze vzdaleno asi 200 - 300 metru brodeni se vodou po kotniky kaluzema (mesicni krajinou). K mori vedlo jeste celkem dlouhe molo po kterem kaadejch 10 minut jezdil malej autobus kterej vas svezl bud na konec nebo na zacatek (auto trosku v rozkladu). Molo naprosto nevkusnej prvek hizdici a devastujici krajinu. Zrejme nejaka rychlokvaska takze podel mola ve voide spoustu odpadu ze stavby mola. Na konci mola pristup do more pres dvoje schudky jsou vecne preplnene.

Okolí hotelu 

Okoli hotelu se da shrnout dost jednoduce z jedne strany hotel z duhe strany hotel ze treti more a ze ctvrte silnice s nakupni zonou jedinej obchod kterej jsem tam navstivil byla lekarna.

Celkový dojem 

Celkem dost jsem se zklamal mozna jsem uz zhejckanej z turecka/spanelska kdy jsem mel skoro vse na co jsem pomyslel. Opravdu tento hotel nedoporucuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Květa T.: Nejhorší Dovolená !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 14. 9. 2017 23:04

Dobrý den 28.8.2017 -8.9.2017 jsme letěli z vaší cestovní kanceláří F**** na dovolenou k moři!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,Egypt Hurgada ,Hotel Titanic Palace***** Měli jsme sebou vnučku a těšili se na moře. Bohužel za celých 12 dní jsme neměli šanci ,se vykoupat v moři,protože tam je od dubna do konce října odliv . A tuto informaci jsme se dozvěděli na místě!!! Celých 12 dní jsme strávily u bazénu,což jsme si nepředstavovali !!!! , nezaplatili jsme velkou částku za dovolenou u moře aby jsme jí strávili u bazénu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A koupat se v bazénech s muslimskými ženami nebylo nic příjemného,ani pro naší vnučku !!! Dávali nám najevo že mezi nimi nemáme co dělat .A muslimové na nás koukali vražednýma očima ,opravdu jsme se báli !!!!! V jídelnách do nás strkali ,plivali do jídla! Jeden den jsme se nenasnídali v klidu ,strachem jsme radši odešli s jídelny ,měli jsme strach,vznikla strkanice mezi musli a obsluhou.Dělali nepořádek ,rozbíjeli sklo ,které se válelo i u bazénů !!! Jídla byla připravená přímo jim na míru ,takže můj manžel byl na polévce celých 12 dnů !!!! Grilované maso jsme dostali malý kousek ,a muslim dostal plný talíř !!! Při zakoupení zájezdu jsme se ptali ...jestli je dětský snak bar celý den,což opět nebylo...zmrzlina byla jen na oběd a večeři. Ovoce bylo shnilé !!!! A aby naše vnučka měla ovoce tak jsme každý den v baru na pláži ,kupovali čerstvé ovoce. Kino se nepromítalo ani jednou !! Sice tam byla česká animátorka ,ale česky se nehlásilo ,protože jejich šéf si nepřál ,aby se mluvilo češtinou !!! Bylo nám oznámeno že je to chyba Čechů že neumí jazyky a nerozumí. Byli jsme v Egyptě vícekrát a vždy jsme byli spokojený ,animátoři mluvili českým jazykem ,a vše ostatní bylo taky v pořádku ! Proto jsme ještě pořád v šoku s toho co jsme prožili na této dovolené!!! Ze 400 možná i více muslimy . Tento Hotel je muslimský !!! Byli jsme svědci toho kdy dva malí muslimové zavřeli malou holčičku do převlékárny ,jeden stál venku a druhý byl vevnitř ,plavčík musel vykopnout dveře !!! Druhý týden vyběhla vystrašená ubrečená žena a křičela o pomoc. Na to běželo 15 zaměstnanců do budovy a odtáhli muslima ,který byl opilí a chtěl znásilnit evropanku !!!!! Byla jsem zaražená když mě nechtěl pustit na tobogan ,protože jsem měla řetízek na krku. Ale muslimka která je zahalená ,nikdo neví co má na krku tak to bylo v pořádku. Na pokoji se mi ztratilo spodní prádlo a nebyla jsem jediná. Všichni Češi co jsme byli ubytovaný v tomto hotelu jsme se shodli ,že tato dovolená neodpovídá ...tomu co jsme si zaplatili .Mysleli jsme si když jsme si zakoupili dovolenou u české CK ,že budeme spokojený ,10 let jsme cestovali s DE CK a byli jsme vždy spokojený !!!! reagovat
Přidat komentář

Egypt - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání