Napsat recenzi

Příjemná a klidná dovolená

Recenze hotelu Hotel Gorgonia Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 138x
Recenze se líbila: 308 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi pěkný hotelový komplex, čistý, přehledný. Není moc rozlehlý, takže jsme nechodili kilometry od pokoje po pláž, nebo k jídelně.A jelikož bylo na hotelu poměrně málo lidí, nikde tlačenice, žádné čekání ani nouze o lehátka.

Ubytování 

Pěkné, velké pokoje,velká postel, konvice na kávu,minibar, do pasu jsme vložili 5 dolarů,nevím,jestli to pomohlo, ale pokoj jsme dostali jako první a všude jsme to měli blízko.

Co se dá vytknout je TV,i při sat.příjmu se na nic nedá dívat.Naštěstí jsme tam nejeli ležet na pokoji a koukat na TV

Strava a stravování 

Vzhledem k počtu turistů odpovídalo i množství jídla, ale hlady jsme nebyli.Každý den se opakovaly ty stejné jídla, občas malá změna, ale určitě jsme si vždy vybrali.Velké množství zákusků a koláčů, zmrzlina, palačinky.U pláže jsme velmi ocenili bufet, hamburgry,hranolky, těstoviny,saláty,palačinky.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vybavení bylo běžné, posilovna,kurty,...animátoři byli aktivní,starali se o zábavu, personál hotelu byl velmi příjemný, nebyli dotěrní, do ničeho nenutili.Bazén veliký,ale na můj vkus studený,většina hostů byla raději u moře,bylo daleko teplejší.

Pláž a moře 

Pláž uklizená, personál se staral o pohodlí, moře čisté, spousta ryb k vidění, měli jsme štěstí na želvy a rejnoky.Vstup do može přez korály, takže doporučuji boty do vody.Vstup z mola je pak pouze na plavání,protože je vstup hned do hloubky.

Okolí hotelu 

Nic . Písek. Jen 20 minut po pláži se dá dojít k dalšímu hotelu. Ale neměli jsme potřebu nikam chodit, takže nám to navadilo.

Celkový dojem 

Klid, pohoda, žádní Rusi, opravdu pro ty, kteří si chtějí dovolenou užít na lehátku a u baru.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Egypt - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání