Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Tropitel Dahab Oasis Resort **** (Egypt - Dahab - Dahab)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2011
Přečteno: 999x
Recenze se líbila: 664 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • před hotelem před hotelem
  • pohled z boku hotelu pohled z boku hotelu
  • pohled z balkonu směrem k moři pohled z balkonu směrem k moři
  • bazén bazén
  • pohled z haly pohled z haly
  • hala hala
  • obchod se suvenýry v hale obchod se suvenýry v hale
  • pokoj pokoj
  • jiný typ pokoje jiný typ pokoje
  • sladké občerstvení sladké občerstvení
  • pohled z mola na hotel pohled z mola na hotel
  • pláž pláž

Byl to náš první pobyt v Egyptě, moc se nám líbilo, hotel skvělý. Do Egypta celkově se určitě ještě chystáme.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Co se týče kvality ubytování , nemohu si stěžovat. Pokoje denně uklizené, čisté, i koupelna ve výborném stavu. Jen mi trošku vadilo , že jako pár jsme dostali postele odděleném nikoli manželskou postel. Výbava pokoje dopovídala popisu zájezdu, čili automatická klimatizace, sprcha, wc, fén, telefon a minibar byl naplněm po domluvě na recepci.

Pokoj jsme si domluvili bez problemů a bez příplatku s výhledem na moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování bylo na perfetkní úrovni, spousty salátů, vše čerstvé, mnoho ovoce a při obědě a večeři široký výběr zákusků a dezertů. Bylo možné si i jídlo tzv. namíchat, kdy kuchaři stáli přímo u rautu a dle vašeho gusta vytvořili jakoukoli omáčku apod. Občerstvení bylo dostatek, jen u večeře, bylo víno omezeno, např. 3 skleničky vína, Poté v lobby baru nebyl problém víno či jiný alkoholický nápoj dostat do půlnoci. Podávali pouze místní alkoholické nápoje, pivo, víno. Voda byla neustále k dispozici jak v lobby baru, tak v baru u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Služby byly po všech směrech perfetkní. V hotelu bylo možné využít i služeb fitcentra za nějaký poplatek, masáže poskytovaly masérky na pláži nebo u bazénu taky za poplatek, zkouškovou masáž my jsme dostali zdarma :-D. Ručníky nám byly měněny kdykoli jsme potřebovali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Hotel přímo u pláže, lehátka a slunečníky zdarma. Vstup do moře byl přístupný z mola, všude kolem bylo spoustu korálů, takže doporučuji boty do vody. Moře nádherné, spousta rybiček, korály krásné. Kousek pěší chůzí od hotelu byl možný přímý vstup do moře, ale sem tam se vyskytl ježek.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu nebylo nijak vyjímečné, velde se stavěl nový hotel, ale nijak to neomezovalo, hluk nic. Před hotelem byly hory a poušť.Vzdálenost do městečka Dahab bylo autem cca 10minut. Jezdí do města i hotelový autobusek, několikrát denně.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolená byla perfetkní, hlavně to moře, korály.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dahab - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání