Napsat recenzi

Skvělá dovolená.

Recenze hotelu Happy Life Village Hotel *** (Egypt - Dahab - Dahab)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 682x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled ze střechy na pláž Pohled ze střechy na pláž
  • Když slunce barví. Když slunce barví.
  • U bazénu. U bazénu.
  • Hlavní vchod. Hlavní vchod.
  • Další bazen. Další bazen.
  • Třetí bazen. Třetí bazen.
  • Na pěším výletě. Na pěším výletě.
  • Před východem slunce. Před východem slunce.
  • A je tu. A je tu.
  • Na pěším vyletu. Na pěším vyletu.
  • U pláže. U pláže.
  • Jídelna. Jídelna.
  • U mola. U mola.
  • Sladkosti. Sladkosti.

Tento tříhvězdičkový hotel předčí všechna očekávání a to v dobrém.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

I když tento hotel již má nejlepší léta za sebou,pokoje uklizené,čisté ručníky a po domluvě uklid,jak jsem si přál.Jediné překvapení bylo,že v koupelně nebylo tekuté mýdlo.Ale není na škodu se 14 dní mýt toaletním mýdlem,šampony jsou a pokud schází,požádáte a dostanete.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Pokud někdo se první dny přejí všeho,pak se mu může zdát strava jednotvárná.dostatek zeleniny i ovoce(jablka,hrušky,banány,kaki,hroznové víno).2x týdně výběr z čerstvých ryb,které jsou připraveny před Vámi,i maso.Vynikající bílé filé.Obsluha bez chyby a s úsměvem.zvláštní uznání si zaslouží místní hlavní cukrář,vynikající dorty s krásným zdobením.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vynikající animační team,sice mimo sezonu tolik aktivit nebylo ale každý si přišel na své.Dopoledne strečing,tanec,petangue,odpoledne jumba,večery-tanec,Fakir,ve středu Folklorní večer(břišní tanečnice).V barech,jak u bazenu tak i na pláži vzorná,ochotná a usměvavá obsluha.Na samotné pláži roznáší nápoje.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Opět vynikající služby,ochotně Vám přinesou matrace i upraví lehátko.Moře blízko,přístup po molu,kde jsou v provozu jen jedny schůdky.Korály jsou přímo u mola,ale pokud budete mít boty do vody můžete si nalézt i jinou lokalitu.U pláže je také půjčovna čtyřkolek.Moře průzračné.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je divoké,vycházky Vám ale ukáží i jinou stránku dovolené-poznávat nezaškodí.3x denně je výlet do Dahabu-zdarma-Odjezd od hotelu 12.00-návrat z Dahabu 14.00/18.30-20.30/21.00-23.00.I KDYŽ POJEDE JEN JEDEN,BUS JEDE!Nákupy nechte do Dahabu,krámek v hotelu je drahý.Zájezdy můžete zakoupit též v Dahabu za menší ceny.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Udržovaný a nyní začínajícími rekonstrukcemi zvelebovaný hotel je místem,kde dovolená je taková jaká má být.Vhodný hotel pro všechny věkové kategorie ale hlavně pro Ty,kteří chtějí v klidu a spokojenosti svou dovolenou prožít.Výhodou je,že večerní akce se pořádají v baru na pláži,v dostatečné vzdálenosti od apartmánů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dahab - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání