Napsat recenzi

Krásná dovolená - Happy Life Village 11.8.2014 - 25.8.2014

Recenze hotelu Happy Life Village Hotel *** (Egypt - Dahab - Dahab)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 790x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Večer Večer
  • Bazén Bazén
  • Pohled z balkonu, vzadu Saudská Arábie Pohled z balkonu, vzadu Saudská Arábie
  • Dolní bazén Dolní bazén
  • Rybičky Rybičky
  • Cestou na poloponorku Cestou na poloponorku
  • Krásné moře a korály Krásné moře a korály

Hotel můžu všem vřele doporučit. Moře krásné, průzračné, korály, rybičky...

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje prostorné s balkonem, či terasou.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Výborné, každý si vybral.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

V areálu jsou 3 bazény a jeden malý úplně nahoře, osušky zdarma na pláži i u bazénu. Obsluhují i na pláži, to se mi v Egyptě ještě nestalo. Personál velmi milý, usměvavý...3x denně zdarma bus do Dahabu. Snaží se vše vylepšovat, v době našeho pobytu vyměňovali schůdky u tobogánu a potom u malé klouzačky.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

U moře jsme trávili většinu času, doporučuji šnorchl. Nedoporučuji pro úplně malé děti, vstup rovnou do hloubky.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Krásné hory, jinak pustina. V době našeho pobytu byly zbourány na levé straně pláže chatrče a market, který nefungoval. Kvůli dceři jsme kupovali výlet poloponorkou, doporučuji koupit v Dahabu u kašny doleva za dřevěným mostem je místní prodejce Palma Safari, cena 25 euro osoba komplet vč. dopravy taxíkem tam a zpět, od naší CK byla cena dvojnásobná. Navíc přístav je opravdu ,,za rohem,,

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Krásných 15 dnů, v klidném prostředí, hotel nebyl zaplněn. Večerní diskotéka je v budově na pláži, tak hudba nikoho neruší. Nádherné moře, potápění i koupání. Můžu všem jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: Happy Life - 28. 10. 2014 18:39

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak se dalo dostat do moře? Šlo to i bez mola přímo z pláže? reagovat

Monika: Re: Happy Life - 28. 10. 2014 20:50

Dobrý večer Zdenko, pokud hledáte hotel kde lze přímo z pláže, tak Happy life nedoporučuji. Lze přímo z pláže podél mola pouze s obuví jsou tam velké kameny, nebo cestičkami mezi korály, přes korály se nesmí a i to je jen na pár místech. Ale mimo molo téměř nikdo nechodil. Určitě nedoporučuji s malými dětmi. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dahab - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání