Napsat recenzi

krásná a pohodová dovolená

Recenze hotelu Barceló Tiran Sharm Resort (Egypt - Sharm El Sheikh)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 290x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dovolená byla naprosto bez problémů, když opomenu jejich problémy nás ubytovat v rozumném čase, protože jsme na hotel přijeli už v 6h ráno :-) ale to je všude, je samozřejmě možnost si zaplatit early check in... čekali jsme, ale na snídani od 7h nás pustili bez náramků, což jsme všichni velice rádi uvítali :-) Je to prostě Egypt, tak to tam prostě chodí....

Ubytování 

Ubytování super...s takovým jsem se v Egyptě ještě opravdu nesetkala :-) ..televize, lednička, set na čaj a kávu, žehlička + žehlicí prkno, klimatizace...krásná terasa se super nábytkem, pohodlné matrace, denně uklizeno, vyměněné ručníky, každý den 1,5l voda

Strava a stravování 

při delším pobytu se strava samozřejmě opakuje, hovězí stále to samé...ale jinak hodně ryby, kuře, jehněčí, grilovaná masa, těstoviny, rýže, brambory, bramborová kaše atd... Hodně ovoce, spousta druhů melounu, pomeranče, grepy. Neuvěřitelně dobré zákusky :-)

Nejlepší určitě snídaně...jogurty, cereálie, vafle, palačinky, vajíčka, salám, sýry, párečky, zelenina..snad vše na co si vzpomenete :-) K pití také vše ...a vše z originál lahví Coca Coly, vynikajicí džusy. Doporučuji navštívit jejich ala carte restauraci, mají různá menu. Vynikajicí jídlo :-) Tam se musíte předem objednat na recepci nebo u Guest Relation.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hotel je po celkové rekonstrukci, mají otevřeno asi 8 měsíců...tak že rychle se jet podívat, dokud to tam je nové...za pár let to už takové určitě nebude :-) Vodní sporty na pláži, super animátoři, prodejci, kteří nejsou vlezlí a když nechcete, tak vás neotravují.

Problém s recepčním, jinak všichni ochotní. Uklízeči taky v pořádku.

Obchůdky v hotelu jsou, ale vyplatí se jet do města.

Pláž a moře 

Hodně tam fouká vítr, který se během dne zklidní, tak že jsou i větší vlny. Ale ještě že tam pofukuje. Zažili jsme pár dní kdy nefoukalo :-) Jinak vstup do moře je kousek bez korálového podloží, jinak ve většině pláže je korál....botky do vody doporučuji...i když nejsou nutností. Moře je krásný, ale ten vstup nás mrzel, protože u písečného vstupu si lehátko nenajdete...všechno okupované Rusama nebo Britama :-) ale zase se projdete :-)

Hlavní bazén super, super bar kde vám namíchají ty nejlepší drinky :-)

Okolí hotelu 

Okolí hotelu nic, žádný hotel...naproti v zátoce je nějaký hotelový komplex, ale pro místní, a kousek dál je beduínská vesnička. U hotelu nic :-) Taxi do města za 2 Eura...vždycky tam nějaký stojí. J

Celkový dojem 

Super, nemáme co vytknout... řídili jsme se heslem jaké si to uděláš, takové to máš :-) ...a s úsměvem jde všechno líp.... chovají se k vám hezky, když vy se k nim chováte taky tak. Velká pochvala delegátce Míše :-)

Určitě by jsme se sem ještě jednou rádi podívali :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

zdenka: Barcelo Tiran - 17. 2. 2017 19:14

Dobrý den, takže vstup do moře je jen přes koráli nebo je tam molo? A v jakém stavu je podmořský svět, není to tam už hodně zničené? reagovat

Lída: vstup do moře - 17. 2. 2017 22:04

Dobrý večer, vstup do moře je normálně písčitý, asi u půlky pláže, u druhé půlky začíná korál , molo tam není žádné...Podmořský život tam je, musíte si zaplavat, ale jsme namlsaní Makadi...ale určitě tam je dost k vidění :-) reagovat

zdenka: Re: vstup do moře - 18. 2. 2017 13:26

Díky za info, takže zůstaneme asi u Makadi nebo Marsa Alam, jen mě zaujala ta zátoka. Zdenka reagovat

zdenka: Re: Re: vstup do moře - 25. 2. 2017 7:33

Zdravím, ještě by mě zajímalo, jak to je s lehátkama. Na mapě jdou vidět lehátka i v té pěkné zátoce, to taky patří k hotelu? Tam by nemělo tak foukat. Jinak Poláci mají na hotel hezké recenze. děkuji Zdenka reagovat
Přidat komentář

Egypt - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání