Napsat recenzi

Exotická dovolená

Recenze hotelu Emotions Beach Resort Hodelpa Juan Dolio **** (Dominikánská republika - Santo Domingo - Juan Dolio)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 549x
Recenze se líbila: 611 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Levá strana hotelové pláže Levá strana hotelové pláže
  • Jídelna Jídelna
  • Noční výhled od baru Noční výhled od baru
  • Kulturní program místních tanečnic Kulturní program místních tanečnic
  • Jeden z večerních programů Jeden z večerních programů
  • Zadní část hotelového komplexu Zadní část hotelového komplexu
  • Pravá strana pláže Pravá strana pláže
  • Vyloveno na hotelové části moře Vyloveno na hotelové části moře
  • Recepce Recepce
  • Hotel Hotel
  • výhled na hotelové pokoje z pláže
výhled na hotelové pokoje z pláže

Jednalo se o naší první dovolenou v Karibiku a zároveň i o exotiku. Za naši návštěvu mohu s klidem říci, že bych se klidně do onoho hotelu vrátila. Kdo miluje palmy, bílou pláž a modré moře - každý si tam přijde na své. Pokud jedete na konci sezóny, můžete čekat klidné prostředí, žádné tahanice o lehátka či přetahování se v jídelně o stůl.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel starší, obytná část byla dostačující na přespání - manželská postel, televize(kterou jsme stejně nevyužili), lednička - každý den doplněná voda, výměna ručníků na pokoji. Koupelna s WC, umyvadlo a sprcha s možností napustit si malou vaničku. Vybavenost pokoje normální - pro velice náročné klienty nedostačující. Výhled na moře bez příplatku! Možno pustit v pokoji klimatizaci. Jediným problémem co se týče ubytování je neustálé měnění karet od pokoje na vstup. Za pobyt bylo nutné kartu vyměnit i 10x, ale na recepci bez čekání kartu vymění bez jakéhokoliv dlouhého vysvětlování.

Ubytování přiměřené, na to, že se tam člověk chodil jen vyspat na pár hodin :-)

Každopádně dovolenou zde v tomto hotelu bych nepřeplácela - strop cca 30tis. za 12dní dovolené.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Využívali jsme pouze snídani, oběd a večeři - žádné svačinky, v mezičase bylo možné hojně využívat místního baru nabízející vodu, pivo, míchané nápoje, rum atd. V tomto hotelu je stavování formou bufetu, výborně umí udělat kuřecí maso - opravdu velký luxus. Vždy je nabídka ze salátů(červená řepa, ledový salát, saláty s kukuřicí, zeleninové atd.) moučníky - různé pěny, buchty - ale na Egypt to nemá. Polévka a hlavní jídlo dle nabídky - polévku též mohu doporučit. Přílohy hlavně rýže, čočka, fazole. Hlavní jídla maso vepřové, hovězí, kuřecí a když se zadaří, tak i mořské živočichy a ryby. Vodu nalévají automaticky, ostatní drinky donese číšník na požádání. Ovoce bohužel jen melouny vodní a cukrové, papaya a ananasy. S banánem se tam setkáte pouze v pečené formě. Hlady neumřete,člověk si musí umět dobře vybrat, ale opět - kdo se tam chce jet přejídat a trávit čas v jídelně - volte jiný hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu komunikativní, domluvíte se s nimi převážně španělsky, ale někteří umí i základy angličtiny, popř. je možné s nimi navázat i příjemné rozhovory v rámci celého pobytu. Animační programy pokulhávají - možnost si zahrát šipky, nějaké cvičení, volejbal - spíš je lepší se zabavit sám. Hotel spravuje i bazén, který nebyl až tak moc využívaný, i když s krásným prostředím. Každopádně dle popisu cestovních kanceláří rozhodně hotel nemá žádné obchůdky - chodí jen potulní prodavači po pláži s doutníky, náramky, šátky, nabízejí masáže, kalamáry, kokosy apod. Žádná možnost půjčování kol apod. Ovšem 15min chůze od hotelu je možné nakoupit suvenýry od alkoholu, oblečení, sošky apod.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž prakticky krok od hotelu - zeleň smíšená - kokosové palmy, mandlovníky apod. Dostatek lehátek bez poplatku, možnost si vybrat i svoji palmu, pod kterou si budete trávit příjemný čas. Bohužel přímo u hotelu je moře zarostlé řasou - tudíž dávat pozor pod nohy, ale řasa roste v pásech- tudíž i to krásné modré moře si tam užijete o kousek dál. Jelikož kousek od pláže jsou v moři korály - vlhy z moře se tam dost lámou, ale i tak je moře dost silné - nedoporučuji pro rodiny s malými dětmi(lepší je Středozemní či Rudé moře) V menší zátoce o cca půl km vpravo je možné si však vln užít dostatečně - moře čisté, modré, vlny i 2m vysoké. Ale pozor - občas měli i místní problém se neutopit :-) Vřele doporučuji si udělat procházku po pláži klidně i řadu km - uvidíte i místa, kde se turisté prakticky nevyskytují. Příjemná procházka na řadu hodin a mnoha zážitky

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je na dobrém místě na výlety! I díky tomu turisté platí nižší cenu výletů - vřele doporučuji výlet na celý den do hl. města Santo Dominga spolu s jeskyní, Safari s možností vidět vodopády, umotat si doutník, ochutnat cukrovou třtinu či vidět opravdový život místních obyvatel. A v neposlední řadě výlet na ostrov Saona - oběd na ostrově, cesta na katamaránu, cesta po řece rychločlunem, možnost šnorchlování apod.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem z dovolené je opravdu úžasný. Pokud na dovolenou někdo jezdí kvůli posteli a plnému talíři - musí zvolit jiný hotel. Ovšem člověk, který chce poznat jiný kraj, kulturu, užít si dovolenou v klidu a pohodě - hotel mohu klidně doporučit.Personál příjemný a nevtíravý, snažili se i o kulturní programy ve večerních hodinách, cokoliv bez problému vyhoví. Jedná se o hotel rodinného typu, menší, útulný, žádná masová záležitost, volná pláž, pro zvědavce možné si prošmejdit i neobytnou část rezortu - zajímavé a zároveň je škoda,že management hotelu nechat takový hotel z velké části ladem.

Dovolenou jsem si užila jako žádnou jinou!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Santo Domingo - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání