Napsat recenzi

Nádherná dovolenka v krásnom prírodnom stredisku

Recenze hotelu Zoetry Agua Punta Cana Resort ***** (Dominikánská republika - Punta Cana - Uvero Alto)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 47x
Recenze se líbila: 341 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén bazén
  • Junior Suite Garden View Junior Suite Garden View
  • Pláž Pláž
  • Junior Suite Garden View Junior Suite Garden View
  • Posteľ v tropickej záhrade Posteľ v tropickej záhrade
  • Krásne okolie hotela Krásne okolie hotela
  • Pláž Pláž
  • Bazén hneď pri pláži Bazén hneď pri pláži
  • Svadobný oltár Svadobný oltár
  • Vstup do hotela Vstup do hotela
  • kúpeľňa kúpeľňa
  • bazén pri pláži bazén pri pláži

Krásny hotel snažiaci sa nabudiť pocit, že ste sa ocitli v prírodnej oáze pokoja, žiadne mohutné budovy a hluk, všade ticho, pokoj a kľud, krásna zeleň, palmy a čistota.

Ubytování  průměrně (5/5)

Komplex ponúka dva typy izieb - výhľad do krásnej tropickej záhrady, alebo výhľad na more, ktorý je už však za poplatok. Izby majú denne dopĺňaný minibar, je tam wifi, trezor, fén, TV a čakajú na Vás aj pekné hotelové papuče so županom, v izbách je samozrejmosťou aj klimatizácia. Ubytovanie je možné zabezpečiť aj v Suite s výhľadom do záhrady, alebo Suita s viacerými izbami, alebo Ocean Front Suita s vlastným bazénom.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Koncept all inclusive ponúka v hoteli klasicky raňajky, obedy a večere. Počas dňa je k dispozícii aj ľahké občerstvenie, popoludní káva s čajom prípadne o polnoci personál poskytuje klientom taktiež ľahké občerstvenie tzv. snack. Počas celého dňa 24h. má klient k dispozícií aj vybrané nealko nápoje a miestne i medzinárodné alko nápoje. Presný all inclusive concept klient dostane hneď pri príchode na recepcii.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavenie i služby má hotel na takej úrovni, že vie osloviť i náročnejšieho klienta. Disponuje wellness, fitness, čistiareň i práčovňa. WIFI zdarma. Za príplatok možnosť potápania, rybolovu, golfu. Zdarma možnosť jazdy na koni, jóga, volejbal, kajak, šnorchlovanie, požičanie bicyklov.

Denné i večerné animačné programy a živá hudba.

Personál veľmi ochotný, milý a usmiaty, snažia sa klientovi so všetkým vyhovieť.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž nádherná dlhá s krásnym jemným bielym pieskom a vysokými palmami priamo pri hoteli, more býva však celkom plné rias.

Plážový servis má klient k dispozícii zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Niečo nádherné, všade krásne palmy a zeleň. Udržiavaná tropická záhrada. Všetko v štýle aby zapadlo s prírodou.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Úžasný komplex nie príliš rozsiahli vhodný pre každého, kde máte pocit, že ste naozaj v raji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání