Napsat recenzi

Nezabudnuteľná dovolenka v Karibiku

Recenze hotelu Dreams Royal Beach Punta Cana Resort (ex Now Lorimar) ***** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 110x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • izba Deluxe izba Deluxe
  • vonkajšie prostredie vonkajšie prostredie
  • izba Deluxe izba Deluxe
  • reštaurácia reštaurácia
  • vybavenie izby vybavenie izby
  • prekrásna záhrada prekrásna záhrada
  • terasa z izby Deluxe terasa z izby Deluxe
  • vonkajšie prostredie vonkajšie prostredie
  • reštaurácia reštaurácia
  • vonkajší bazén popri celom hoteli vonkajší bazén popri celom hoteli
  • výhľad na pláž výhľad na pláž
  • bar bar
  • výhľad na more z reštaurácie výhľad na more z reštaurácie
  • vonkajší bazén vonkajší bazén
  • prekrásna záhrada s bazénom prekrásna záhrada s bazénom
  • bar v bazéne bar v bazéne

Krásny a luxusný hotel je umiestený v nádhernom prostredí a priamo pri krásnej,bielej pláži. Hotel je obklopený tropickou záhradou a z každej strany je prekrásny výhľad na kokosové palmy a zeleň. Pozitívom je aj krátka vzdialenosť hotela od letiska necelých 30 km.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel disponuje rôznymi druhmi izieb. Deluxe izby sú veľmi priestranné a luxusne zariadené, s klimatizáciou, ventilátorom a jacuzzi, hostia majú v izbách aj TV, kávovar, minibar, Wi-fi a neposlednom rade aj balkónom prípadne terasou. Hotel ponúka aj izby s názvom Preffered Club, ktoré sú rozlohovo ešte väčšie a disponujú rôznymi výhodami.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V rámci stravy, hotel ponúka all inclusive formou bufetov s pestrými druhmi jedál a ovocia. Rovnako je k dispozícii pre hostí ponuka nealkoholických a alkoholických miestnych nápojov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel ponúka viacero reštaurácii, z toho niektoré sú špecializované na vybraný druh medzinárodnej kuchyne, ďalej ponúka mnoho barov, konferenčné miestnosti, obchody, kasíno, Spa centrum a viacero bazénov. Hostia môžu využiť hotelový bowling, nemotorizované vodné športy a animačné programy a mnohé ďalšie.

Personál hotela ma príjemne prekvapil, všetci pôsobia veľmi pozitívne a ochotne.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel sa nachádza na krásnej karibskej pláži, na pláži sú pre hostí k dispozícii zadarmo lehátka a slnečníky. Pláž je čistá s jemným pieskom.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je obklopený krásnymi záhradami, palmami a prostredie pôsobí na hostí hotela veľmi príjemne a pokojne. Hostia si tu môžu odpočinúť a v krásnom prostredí.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Skvelá dovolenka Karibiku, hotel splnil všetky moje očakávania, hneď po vstupe na recepciu a prezretí celého rezortu, som bola nadšená. Všade bolo čisto a poriadok. Ochotný, priateľský a usmievavý personál. Jedlo bolo vynikajúce. Izba bola krásna a stále čistá a uprataná. Rovnako hotel ponúka bohatý program a animácie každý deň. Hotel odporúčam všetkým vekovým kategóriám.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání