Napsat recenzi

Impressive Punta Cana s Čedokem leden 2022

Recenze hotelu Impressive Punta Cana Resort & Spa (ex Sunscape Bavaro Beach) ***** (Dominikánská republika - Punta Cana - Bávaro)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2022
Přečteno: 1 020x
Recenze se líbila: 168 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jestli je toto pětihvězdičkový hotel, tak jen v představách prodejců, kteří v něm nikdy nebyli.

Služby *** jsou velmi laxní, když jsme chtěli po prodejci v ČR pokoj v Premium části, bylo nám řečeno, že to nejde a na naší dobu pobytu je Premium část plná.

Hned při check in na místě jsme Premium pokoj bez problémů dostali.

Nikdo nám neřekl, že na víkend se hotel naplní místními, kteří se chovají jako prasata, zůstávají po nich odpadky a chovají se neurvale. navíc kapacita barů je nedostatečná, čekání 10 minut ve frontě na drink je běžné.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Premium část je velmi slušná, pokoje v hlavní budově jsou velké, se spoustou skříní a skříněk. Trezor, klimatizace, větrák, TV, velká lodgie. V minibaru dvě vody, dvě piva, fanta - je nutné urgovat doplnění.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Pokud jste v Premium, máte možnost snídaní a obědů v Italské restauraci, ale musíte se objednat. Pokud jste v základní části, jste odkázáni na bufetovou restauraci, nabídka je velmi omezená, tak na úrovni 3* , doplňování pomalé, na vajíčka 10 min fronta, jediné co snese kritiku, je nabídka sýrů. Stolky blízko u sebe, někde se ani nedá projít.

Pokud si umíte udělat rezervaci na večeři, máte výběr z pěti restaurací.

Japonská je tragická, jídlo připravují před hosty na velkém tepanu, bohužel je všechno zalité sójovou omáčkou a to tak, že hodně.

Francouzská je tragická, maso tuhé, obzvláště pomalá obsluha.

Grill bar steaky prostě neumí, ale to neuměli nikde, kde jsme si je dali v hotelu a to jsme byli v Dom. rep po desáté.

Italská a Středomořská mají omezený výběr, ale jídlo je chutné.

Nabídka drinků v základní části je ubohá, v Prémium dostanete opravdu prémiové drinky.

Ale i v Diamond baru pro Prémium hosty si pokaždé vystojíte frontu.

Na rezervace restaurací taktéž fronta, pokaždé.

Ve všech restauracích lijí pití do plastikových skleniček, to jsme ještě nezažili. A to vám v restauracích s obsluhou pokaždé nabízejí víno v akci za pouhopouhých 40 dolarů. I kdybych ta vína znal, z plastu bych je rozhodně nepil!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení pokojů v Prémium OK, služby laxní, není výjimkou, že odnesou ručníky a nové nepřinesou. Ale protože jsou líní uklízet úklidové vozíky, můžete si je vzít sami, pokud tam nějaké jsou. To samé platí pro toaletní papír.

Personál je neochotný a navíc valná většina neumí anglicky a to ani číšníci.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře je čisté. Občas nějaká tráva, ale to je v Punta Cana normální. Pláž pozvolná, denně ji čistili od naplavenin. Teplota vody v lednu 26 st.

Host v základní části si může vybrat ze dvou pláží, na jedné nejsou vůbec slunečníky, na druhé je po většinu dne stín.

Premium část má svoji pláž, kde je slunečníků a lehátek dostatek.

Hodnocení 4* platí pro Prémium část

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

nevím, nevyužili jsme, ale bez hodnocení nelze odeslat

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel bychom hodnotili jako dobrý 3*. JEDINÉ, CO JE OPRAVDU NA ÚROVNI, JSOU HOTELOVÉ ZAHRADY, Takže pro botaniky OK

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Kábrt: Vyhnout se tomu! - 3. 9. 2023 22:09

Já jsem obyčejně roky zdravý člověk bez trávicích či jiných problémů, zde po prvním jídle zažívací problémy navíc žádné jídlo nemá chuť, drinky od něčeho zvláštně smrdí navíc podávané v plastových kelímcích. Mám pocit že ten zvláštní smrad pochází z těch jejich šťáviček co tam přidávají, když jsem si to namíchal sám z ovoce a alkoholu bylo to v pohodě. Toalety hrůza, 3. Svět, šílený smrad, ten zvláštní smrad se asi táhne všude. Máte k dispozici komorného který vám má pomoci, težko když s vámi vetsinou nekomunikuje. Tohle prostě za ty peníze nestálo, doma si uvařím lépe, žádný zážitek se nekonal. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání